Mega-λη μεταγραφή! Από τη «Φωλιά των Κου Κου» στο… Mega!
Media

Mega-λη μεταγραφή! Από τη «Φωλιά των Κου Κου» στο… Mega!

Μετά από την άψογη συνεργασία που είχε τα τελευταία χρόνια με το Star και την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου, άνοιξε «πανιά» κυριολεκτικά και μεταφορικά για το Mega!

Κι όταν λέμε κυριολεκτικά το εννοούμε καθώς πρόκειται να τον δούμε στη νέα εκπομπή που έχει αναλάβει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τίτλο «Fishy».

O λόγος για τον σεφ, Λάμπρο Βακιάρο!

Μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής με την Κατερίνα Καραβάτου, ο νικητής του MasterChef θα είναι στο πλευρό του ηθοποιού με τον ίδιο μάλιστα να κάνει συνεχείς αναρτήσεις από τα γυρίσματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Επίσημα, να πούμε πως η δική του συνεργασία με το κανάλι και την εκπομπή δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media το έχει ουσιαστικά κάνει γνωστό.

Δες βίντεο και τι έχει σημειώσει στο βιογραφικό του στο Instagram

Υπενθυμίζουμε πως πρώτο το gossip-tv.gr είχε κάνε γνωστή την είδηση πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα αναλάμβανε ένα ιδιαίτερο project στο Mega με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού λίγες ημέρες αργότερα να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας.

«Το Mega υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο δυναμικό του. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Mega
και αναλαμβάνει έναν απρόσμενο ρόλο που αξιοποιεί την αμεσότητα,
το χιούμορ και την ικανότητά του να κάνει τα απλά πράγματα να φαίνονται συναρπαστικά. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πιάνει το τιμόνι του «Fishy», μιας νέας, πρωτότυπης ταξιδιωτικής εκπομπής και σαλπάρει για το Ιόνιο.
Παρέα με έναν φίλο βγαίνουν για ψάρεμα κι εκεί αρχίζουν όλα…», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Mega.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved