MasterChef: Η Λία έπιασε ξανά το τραγούδι – Άκουσέ την από το μαγειρείο της και θα πάθεις πλάκα
Media

MasterChef: Η Λία έπιασε ξανά το τραγούδι – Άκουσέ την από το μαγειρείο της και θα πάθεις πλάκα

MasterChef: Σχεδόν δυο μήνες έχουν περάσει από το τέλος του μαγειρικού ριάλιτι οπού νικήτρια αναδείχτηκε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Μια από τις πιο ταλαντούχες παίκτριες αφού κατάφερε να φτάσει κοντά στην τελική πεντάδα ήταν η Λία Μακροστεργίου.

Μετά το φινάλε η Λία επέστρεψε στην πατρίδα της στο Βόλο, οπού μαζί με τον σύζυγό της, διατηρεί ένα μαγειρείο με παραδοσιακά φαγητά σε πιο γκουρμέ εκτελέσεις.

Η Λία το πρωί της Πέμπτης (22-07) σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype μίλησε στην εκπομπή Alpha Παντού και μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να την ακούσουμε να τραγουδάει.

Η φωνή της όπως κι εσύ θα δεις στο βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικά υπέροχη.

Δες το βίντεο

«Δούλευα και στον Βόλο και στην Αθήνα. Εδώ ξεκίνησα. Τρία χρόνια ήμουν εδώ και μετά πήγα Βόλο. Νομίζω τραγουδούσα 9 χρόνια, αλλά με διαλλείματα. Ξεκίνησα στα 16 μέχρι τα 25 που έμεινα έγκυος, αλλά ακόμα τραγουδάω, απλά τώρα θα πάρω έναν φίλο μου με ένα πιάνο να κάνουμε σε ένα μπαρ ένα live. Δεν θα ξαναγυρνούσα στα μπουζούκια, δεν μου άρεσαν ποτέ. Στο Βόλο περνούσα πολύ καλά, γιατί ήμασταν μια οικογένεια. Το έκανα καθαρά γιατί είχε ένα πολύ καλό μεροκάματο τότε. Τώρα που μπορώ να βιοποριστώ με μια πρωινή δουλειά δεν το ξανακάνω», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της αναφερόμενη στα πρώτα της βήματα στο χώρο της μουσικής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved