Αποχώρηση «βόμβα» από το «The Voice» - Αυτές είναι οι αλλαγές του talent show!
Media

Αποχώρηση «βόμβα» από το «The Voice» - Αυτές είναι οι αλλαγές του talent show!

The Voice: To talent show επιστρέφει με... αλλαγές! 

To αγαπημένο talent show του ΣΚΑΪ ήδη εξασφάλισε τη θέση του στο πρόγραμμα του καναλιού για τη νέα σεζόν.

Οι auditions έχουν αρχίσει ήδη, ωστόσο φαίνεται πως στο νέο κύκλο του talent show θα υπάρχουν αλλαγές στη σύνθεση της κριτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με την εκπομπή, Καλακαίρι #Not και τον Τζωρτζέλα Κόσιαβα, από την κριτική επιτροπή φεύγει η… Ελεονώρα Ζουγανέλη! Ποιος θα κάτσει στην καρέκλα της; Ποιος θα την αντικαταστήσει;

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει διακαώς στο νέο κύκλο του Voice τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει τα χέρια!

Μάλιστα, ένα μικρό ερωτηματικό υπάρχει για τη συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη στο μουσικό talent show!

Oι μόνοι σίγουροι που θα μείνουν κανονικά στο πόστο τους στην κριτική επιτροπή είναι ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου!

Επίσης, βέβαιο είναι ότι την παρουσίαση θα αναλάβει ξανά ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος κρίνεται ο καταλληλότερος για το συγκεκριμένο μουσικό project.

Να θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής στο τελευταίο Voice λόγω των υποχρεώσεών του με το Survivor πριν από μερικούς μήνες χρειάστηκε να αφήσει την παρουσίαση του -με τη σύμφωνη γνώμη του καναλιού πάντα- για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και να αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης. Τη θέση του για τα live προς τον τελικό αλλά και αυτό του τελικού είχε πάρει η όμορφη Δούκισσα Νομικού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved