Αποκλειστικό: Τούνη και Αλεξάνδρου «αντίπαλοι» στο Just the two of us;
Media

Αποκλειστικό: Τούνη και Αλεξάνδρου «αντίπαλοι» στο Just the two of us;

Just The Two of Us: Τελικά η ερχόμενη σεζόν θα είναι γεμάτη εκπλήξεις τηλεοπτικά και όπως μαθαίνουμε ο Νίκος Κοκλώνης έχει μεγάλα... κέφια!

Αν κρίνουμε από τις πρόσφατες συναντήσεις που είχε και που μάθαμε κατ' αποκλειστικότητα, τότε σίγουρα μιλάμε για απίθανες εκπλήξεις και τόσο μεγάλες που η τηλεοπτική "συμφιλίωση" Βίσση-Βανδή μετά από πολλά χρόνια, θα φαντάζει κάτι... απλό!

Οι ίδιες αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Κοκλώνης προ ημερών είχε συνάντηση τόσο με την Ιωάννα Τούνη όσο και με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τους οποίους συζήτησε το ενδεχόμενο να ανήκουν στους celebrities που θα εμφανιστούν στο λαμπερό σόου του Just The Two of Us.

H εντυπωσιακή influencer και ο γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο τους τελευταίους μήνες έχουν έρθει πολύ κοντά και παρά το γεγονός ότι επιμένουν πως δεν είναι ζευγάρι, όλο και φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν να είναι ερωτευμένοι. Μάλιστα, προ ημερών, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους είχε απαθανατίσει να μοιράζονται την ίδια ξαπλώστρα στη Χαλκιδική όπου πέρασαν μαζί μέρος των διακοπών τους ενώ τούς έχουν συναντήσει και σε άλλα όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Μένει λοιπόν να δούμε αν η απάντηση και των δύο θα είναι θετική στην πρόταση που τους έκανε ο Νίκος Κοκλώνης και αν τελικά τη δεχτούν, όχι μόνο θα τους δούμε αντίπαλους, αλλά θα διαπιστώσουμε και το ταλέντο τους στο τραγούδι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved