Σία Κοσιώνη: Έτσι αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, παρουσιάζοντας το τελευταίο δελτίο της σεζόν!
Media

Σία Κοσιώνη: Έτσι αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, παρουσιάζοντας το τελευταίο δελτίο της σεζόν!

Η Σία Κοσιώνη μάλλον ήταν η τελευταία που... έκλεισε την πόρτα της ενημέρωσης στα κανάλια αφού άργησε πολύ να φύγει για τις διακοπές της!

Οι τηλεοπτικοί της "αντίπαλοι", οι anchormen και anchorwoman άλλων καναλιών έχουν εγκαταλείψει εδώ και καιρό τα στούντιο των δελτίων ειδήσεων, παραχωρώντας τη θέση τους σε άλλους δημοσιογράφους για το καλοκαίρι.

Όχι όμως και η Σία Κοσιώνη η οποία όμως σήμερα είπε αντίο στους τηλεθεατές αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς παρουσίασε το τελευταίο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ για τη σεζόν που φτάνει στο τέλος της.

«Λοιπόν, φεύγω εγώ τώρα! Ήσυχα, ε; Καλό, δροσερό και χαρούμενο καλοκαίρι σε όλους! Και να προσέχετε» έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας της με φόντο το λογότυπο του ΣΚΑΪ, λίγο πριν φύγει από τις εγκαταστάσεις του σταθμού για την άδειά της και επομένως και για τις διακοπές της.

Κανείς δεν γνωρίζει βέβαια πού θα βρεθεί για βουτιές και παιχνίδια με τον γιο της Δήμο κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, αν και πέρυσι είχε επιλέξει να περάσει μεγάλο διάστημα των διακοπών της στο πατρικό του συζύγου της στην Κρήτη μαζί με την πεθερά της Ντόρα Μπακογιάννη.

Τώρα αν θα είναι και φέτος αυτή η επιλογή της κανείς δεν το γνωρίζει όμως σίγουρα η Σία Κοσιώνη σκοπεύει να ξεκουραστεί και να αφιερώσει τον χρόνο που θέλει στον γιο της μέχρι να επιστρέψει και πάλι στα καθήκοντά της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε αποχαιρετώντας τους followers της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved