Αποκλειστικό: Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η πρόταση που δέχτηκε για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο είναι super
Media

Αποκλειστικό: Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η πρόταση που δέχτηκε για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο είναι super

MasterChef 5: Η μεγάλη νικήτρια του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός τηλεοπτικού τοπίου για τη σεζόν που έρχεται. 

Και αυτό γιατί είναι από τα "άκαυτα" πρόσωπα της μικρής οθόνης και πολύ αγαπητή.

Η πλειοψηφία των συμπαικτών της αλλά και ο απλός κόσμος ήθελαν εκείνη να είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού κύκλου του MasterChef και όλα πήγαν κατ' ευχή.

Τι γίνεται όμως τώρα που έσβησαν τα φώτα του στούντιο του ριάλιτι μαγειρικής; Θα έχει συνέχεια η Μαργαρίτα τηλεοπτικά ή θα περάσει και θα... φύγει όπως τόσοι και τόσοι τηλεοπτικοί μάγειρες;

Η απάντηση είναι πως η Μαργαρίτα ήρθε για να μείνει. Κυρίως για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι αυτός που μόλις αναφέραμε, ότι δηλαδή είναι ένα "άκαυτο" πρόσωπο για το οποίο διψάει η ελληνική τηλεόραση.

Ο δεύτερος όμως έχει να κάνει καθαρά με τον πληθωρικό και εξωστρεφή χαρακτήρα της ίδιας της Μαργαρίτας η οποία είναι εξαιρετικά συμπαθής σε μικρούς και μεγάλους.

Η συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι δεν απογοήτευσε ούτε τους "μέσα" ούτε τους "έξω" που την παρακολουθούσαν και έτσι είναι σχεδόν βέβαιο πως οι άνθρωποι-κλειδιά της ελληνικής τηλεόρασης μόνο απαρατήρητη δεν την έχουν αφήσει να περάσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv λοιπόν η Μαργαρίτα προ ημερών δέχτηκε επίσημα πρόταση από το Star που έτσι και αλλιώς έχει "προτεραιότητα" σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά της "νταλαβέρια" να αναλάβει τη στήλη μαγειρικής της πρωινής εκπομπής που θα πάρει τη θέση της Φωλιάς των Κου Κου από τη νέα σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι για τη νέα σεζόν 2021 – 2022, το Star υποδέχεται στο δυναμικό του τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα!

Ο Γιώργος και η Ελίνα, το αγαπημένο ραδιοφωνικό δίδυμο, με τους πιστούς ακροατές, που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στην περιφέρεια, θα είναι οι παρουσιαστές της ολοκαίνουριας, πρωινής εκπομπής του Star για την τηλεοπτική σεζόν 2021 – 2022!

Ο Γιώργος και η Ελίνα είναι αχώριστοι φίλοι, αγαπημένοι συνεργάτες και έχουν πολύχρονη… προϋπηρεσία στο πρωινό ξύπνημα.

Κατ' αποκλειστικότητα σας μεταφέρουμε ακόμα μία πληροφορία για τον άνθρωπο που θα συντονίζει αυτό το φρέσκο πρότζεκτ του σταθμού τα πρωινά που δεν είναι άλλη από την Ελεάννα Τρυφίδου η οποία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Pop Up της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved