Το Μega επιστρέφει δυναμικά στη μυθοπλασία - Oι νέες σειρές που θυμίζουν το παλιό καλό Mega
Media

Το Μega επιστρέφει δυναμικά στη μυθοπλασία - Oι νέες σειρές που θυμίζουν το παλιό καλό Mega

Mega: Η καινούργια τηλεοπτική σεζόν 2021-2022, αναμφισβήτητα επιφυλάσσει πολύ ενδιαφέρουσες και ανανεωμένες παραγωγές σειρών, όπως και επιστροφές παλιών, αγαπημένων σκηνοθετών, αλλά και ηθοποιών.

Στο παιχνίδι αυτό, φυσικά, θα μπει και τη νέα σεζόν το Μega που εντάσσει στο πρόγραμμα του πέντε μεγάλες, δυνατές παραγωγές, με εξαιρετικά καστ ηθοποιών.

«Η γη της ελιάς»: Μια δραματική ιστορία, με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση, ετοιμάζεται να ζωντανέψει στη μικρή οθόνη από την τριάδα των τηλεοπτικών επιτυχιών. Ανδρέα Γεωργίου - Βάνα Δημητρίου - Κούλλη Νικολάου, με γυρίσματα στη Μάνη και στο Ιούνιο.

«Το αύριο μας ανήκει»: Ένα ερωτικό, αστυνομικό δράμα, με ανατροπές και ένα δυνατό καστ, με την υπογραφή του Γιάννη Σκαραγκά στο σενάριο και του Βασίλη Ντούρου στη σκηνοθεσία. Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου. Αντώνης Βλοντάκης, Λένα Δροσάκη, Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνος Λάγκος, Αλέξανδρος Πέρρος, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου, Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη κ.ά. Στον ρόλο του Ντάλα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και σε αυτόν της Αλεξάνδρας, η Κοραλία Καράντη.

«Κομάντα και δράκοι». Ο σκηνοθέτης που υπέγραψε, μεταξύ άλλων, μία από τις σημαντικότερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, «Το νησί», επιστρέφει στο Μega δέκα χρόνια μετά με μια νεανική, μεταφυσική περιπέτεια μυστηρίου. Στη νέα σειρά, 13 επεισοδίων, ο Θοδωρής Παπαδουλάκης. με τη σκηνοθετική του ματιά, αλλά και τη σεναριακή του δεινότητα, πλέκει δημιουργικά ιστορίες του υπαρκτού κόσμου με γεγονότα που διαδραματίζονται σε ένα παράλληλο σύμπαν. Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης. Μαρίνα Καλογήρου. Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Αναστασάκης κ.ά.

«Συμπέθεροι από τα Τίρανα»: Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου μεταφέρουν στη μικρή οθόνη μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές τους επιτυχίες. Οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» προετοιμάζονται για την ορμητική είσοδο τους στο νέο πρόγραμμα του Μega. Έρχονται για να μας δείξουν την πιο σουρεαλιστική εικόνα της νεοελληνικής πραγματικότητας μέσα από συμπεριφορές και αντιφάσεις. Σε πρώτο πλάνο, σε πρωταγωνιστικούς αλλά και ξεχωριστούς ρόλους η «Εθνική Ελλάδος της τηλεοπτικής κωμωδίας»: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου. Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπολος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας. Νατάσα Κοτσοβού. Τζένη Καζάκου. Αλλά και η Ελένη Γερασιμίδου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Τέλος, η «Σκοτεινή θάλασσα»: Ένας σκοτεινός ήρωας. Μια εξαφάνιση ή μήπως ένας φόνος; Κανείς δεν έμαθε ποτέ. Ποιος, στ' αλήθεια, είναι αθώος και ποιος ένοχος;. Η νέα αστυνομική σειρά του Μega, που φέρει τη σφραγίδα του σπουδαίου σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη, βρίσκεται ήδη σε γυρίσματα. Το σενάριο υπογράφουν οι: Ζαχαρίας Μαυροειδής, Σπύρος Κρίμπαλης και Κωστής Σαμαράς. Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα ΚουλίεΒα, Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, Αρης Λεμπεσόπουλος, Γιάννης Νταλιάνης. Σταύρος Τσουμάνης, Ελενα Μαρσίδου κ.ά. Στον ρόλο του Σάκη, ο Στάθης Σταμουλακάτος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved