Σε ξένα χέρια: Αυτό είναι το κόστος των επεισοδίων της νέα σειράς της ΕΡΤ
Media

Σε ξένα χέρια: Αυτό είναι το κόστος των επεισοδίων της νέα σειράς της ΕΡΤ

Σε ξένα χέρια: Η νέα κωμική σειρά θα είναι διαθέσιμη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ.

Η κρατική τηλεόραση προορίζει το τηλεοπτικό αυτό εγχείρημα ώστε να παίζεται καθημερινά, δίνοντας lead-in στην ήδη επιτυχημένη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».
Οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν πως ο σταθμός ποντάρει πολλά στα «ξένα χέρια» και οι ιθύνοντες θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η ιστορία πραγματεύεται την τεράστια αντιπαλότητα μεταξύ δύο εργοστασιαρχών. Η τύχη θα τους φέρει στα χέρια τους ένα μωρό, και από εκείνο το σημείο τίποτα δεν θα είναι πλέον το ίδιο.


Η σειρά που φέρει την υπογραφή του Γιάννη Κρητικού, θα πάρει σάρκα και οστά μέσα από τις ερμηνείες του Γιάννη Μπέζου και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση.
Μαζί τους θα πρωταγωνιστούν οι: Ρένια Λουζίδου, Χριστίνα Αλεξανιάν και Βάσω Λασκαράκη. Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με έμπειρους και αγαπημένους ηθοποιούς, και όχι μόνο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Τηλεθεατή» προβλέπονται 170 επεισόδια για τις χρονιές 2021-2022 ενώ το κόστος του κάθε επεισοδίου ανέρχεται στις 24.798 χιλιάδες ευρώ.

Μετά το μεγάλο στοίχημα λοιπόν που κέρδισε τη σεζόν που μας αποχαιρέτησε, αφού η καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αλλά και οι υπέροχες «Η τούρτα της μαμάς» και «Τα καλύτερά μας χρόνια», ήταν αυτές που ανέβασαν ένα ακόμη σκαλοπάτι τη Δημόσια τηλεόραση στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, η ΕΡΤ συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στη ψυχαγωγία και σε σειρές χιλίων και βάλε καρατίων!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved