Στις Άγριες Μέλισσες περιμέναμε να τον δούμε σε άλλη σειρά του Ant1 θα πρωταγωνιστήσει
Media

Στις Άγριες Μέλισσες περιμέναμε να τον δούμε σε άλλη σειρά του Ant1 θα πρωταγωνιστήσει

Και κάπως έτσι επίσημα πλέον έρχεται η διάψευση στις φήμες που ήθελαν τον ηθοποιό να πρωταγωνιστεί στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Πριν από έναν περίπου μήνα ο ηθοποιός έκανε ραντεβού στα studio Κάππα με τον Λευτέρη Χαρίτο και μίλησαν για τη σειρά, προκειμένου να υποδυθεί έναν χαρακτήρα που θα έχει ειδύλλιο με μια από τις Σταμίρενες.

Τελικά αυτό το σενάριο διαψεύδεται καθώς τον Δημήτρη Μοθωναίο θα δούμε σε άλλη σειρά του Ant1.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού ο ηθοποιός μπαίνει στον Β’ Κύκλο της σειράς «Ήλιος» και θα ενσαρκώσει τον Στέφανο.

Περιγραφή του ρόλου του

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΛΒΗΣ

Ο Στέφανος είναι ένας νέος και γοητευτικός ιδιωτικός ερευνητής, τον οποίο προσλαμβάνει η Αλεξάνδρα για να διαλευκάνει την υπόθεση του Φίλιππου. Η σχέση του με την Αλεξάνδρα είναι περίεργη, καθώς εκείνη πότε του δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη και πότε απαξίωση.

Ο ίδιος είναι πολύ ικανός στη δουλειά του και φέρνει γρήγορα αποτελέσματα… Ο Δημήτρης τον βλέπει και τον αντιμετωπίζει αρχικά σαν πρόβλημα, αλλά ο Στέφανος φροντίζει να αποδείξει ότι δεν είναι... Δείχνει άνθρωπος που μπορεί να κρατήσει μυστικά και ίσως κρύβει περισσότερα απ’ όσα νομίζουμε...

Δες τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved