Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα σίριαλ με τα οποία θα αναμετρηθεί τη νέα σεζόν!
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα σίριαλ με τα οποία θα αναμετρηθεί τη νέα σεζόν!

Αν θα μπορούσε κανείς να βάλει τίτλο για το φετινό τηλεοπτικό σκηνικό θα ήταν… η εκδίκηση της μυθοπλασίας! Ποιους θα αντιμετωπίσουν αλήθεια τη νέα σεζόν οι Άγριες Μέλισσες;

Μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που ήδη κάνει γυρίσματα καθώς θα προβάλλεται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, τα «αντίπαλα» κανάλια φρόντισαν να κλείσουν τους καλύτερους του είδους για εξίσου καλές παραγωγές μυθοπλασίας. Γι’ αυτό και τη σεζόν που έρχεται τηλεοπτικά δεν θα προλαβαίνουμε να παρακολουθούμε σειρές με πολλή δράση, ένταση και πλοκή που θα μας συνεπαίρνουν. Ας δούμε όμως αναλυτικά τις περισσότερες από αυτές και τι υπόσχονται, διεκδικώντας φυσικά να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών…

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Η ΕΡΤ 1, έπειτα από απουσία πολλών ετών, επέστρεψε δυναμικά στη μυθοπλασία. Μία από τις πρώτες σειρές που βγήκαν στον «αέρα» ήταν η καθημερινή κωμωδία «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», σε σενάριο μιας συγγραφικής ομάδας και σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού, με αγαπημένους ηθοποιούς να πρωταγωνιστούν. Μάλιστα, χάρη στη θετική ανταπόκριση των τηλεθεατών, η διοίκηση της κρατικής συχνότητας ενέκρινε δεύτερο κύκλο επεισοδίων, που επιφυλάσσει περισσότερες περιπέτειες στους ήρωες και κατ’ επέκταση γέλιο στους τηλεθεατές. Να σημειωθεί ότι η πρώτη αποχώρηση από τη σειρά είναι αυτή του Αλέξανδρου Μπουρδούμη.

Καρτ Ποστάλ

Όλοι όσοι αγάπησαν τη σειρά «Το νησί» που είχε βασιστεί στο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ και είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία στο Mega, ελπίζουν πως η νέα σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ, «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως και αποτελείται από 12 αυτοτελείς ιστορίες θα έχει την ίδια υπέροχη ατμόσφαιρα και μία μοναδική ιστορία.

Σε αυτή, πρωταγωνιστεί Αγγελική (Ναταλία Σουίφτ) που έχει ταλέντο στη ζαχαροπλαστική. Τα γλυκά της είναι μικρά έργα τέχνης. Μέσα στον πυρετό της δημιουργίας, ζει εγκλωβισμένη σε μια μικρή κοινωνία και στα σχέδια της μητέρας της (Μυρτώ Αλικάκη) για γάμο και οικογένεια. Η γνωριμία της με τον Joseph (Αντρέα Κωνσταντίνου) θα είναι καταλυτική και θα φέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή της.

Ο Τζόζεφ (Aνδρέας Κωνσταντίνου), πρωταγωνιστής –και συνδετικός κρίκος– στις 12 αυτοτελείς ιστορίες της σειράς, είναι ένας ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφής Άγγλος αρχαιολόγος, ο οποίος επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή. Μόνο που τα θεμέλια στα οποία ο ίδιος έχει στήσει τη ζωή του αποδεικνύονται σαθρά. Θα περιπλανηθεί στην Κρήτη σ’ ένα συναρπαστικό και δυναμικό ταξίδι στον εσωτερικό κόσμο της ψυχής του, μέσα από το οποίο θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα που λάθεψε, τις πληγές που κακοφόρμισαν, τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί.

Η σειρά φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του βραβευμένου Γιώργου Παπαβασιλείου. Την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*), η Δώρα Μασκλαβάνου και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος. Η σύνθεση πρωτότυπης μουσικής και τα τραγούδια είναι του Μίνου Μάτσα. Σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.

«Σε ξένα χέρια»

Η ΕΡΤ, πριν από την προβολή της κωμικής σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», δηλαδή στη ζώνη 19.00-20.00, σκοπεύει να εντάξει στο πρόγραμμά της ακόμη μία.

Ο λόγος για τη νέα σειρά «Σε ξένα χέρια», σε σενάριο Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλότσου, με τον Γιάννη Μπέζο και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται δύο ορκισμένοι εχθροί, ιδιοκτήτες εργοστασίων με σνακς, στα χέρια των οποίων θα βρεθεί, από λάθος, ένα μωρό, ανατρέποντας τα πάντα στη ζωή τους.

«Σασμός»

Ο ΑLΡΗΑ, μετά το τέλος της δραματικής σειράς «Αγγελική», αναμένεται να παρουσιάσει μία νέα πρόταση. Πρόκειται για τον «Σασμό», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, σε σενάριο Βασίλη Σπηλιόπουλου και σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου, με τους Μαρία Τζομπανάκη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρη Ήμελλο, Δημήτρη Λάλο κ.ά. στους βασικούς ρόλους.

Η ιστορία έχει στο επίκεντρο μία βεντέτα που ξεσπάει στην Κρήτη όταν ένας άντρας σηκώνει το χέρι του και σημαδεύει με το όπλο. Οι πυροβολισμοί που ακούγονται ωχριούν μπροστά στην κραυγή ενός παιδιού, με τις καταστάσεις να περιπλέκονται και να παίρνουν ανεξέλεγκτη τροπή. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον πρώτο προγραμματισμό, η σειρά θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα.

«Η Γη της Ελιάς»

Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου πρόκειται να δώσουν το «παρών» στην prime time ζώνη του Μεγάλου Καναλιού. Εκεί θα παρουσιάσουν τη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς», με τους Αφροδίτη Λιάντου, Λίαμ 'Αιρλαντ, Άντζελα Γκερέκου, Λυδία Κονιόρδου, Γιώργο Παρτσαλάκη κ.ά. να πρωταγωνιστούν, ενώ ρόλο-κλειδί κρατάει η σπουδαία ηθοποιός Μάρω Κοντού.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσματα:

Όσον αφορά την κεντρική ιστορία, μία νεαρή κοπέλα φεύγει από το πατρικό της για να συναντήσει τον αγαπημένο της στο ερωτικό τους κρησφύγετο. Μόνο που αυτό, ξαφνικά, τυλίγεται στις φλόγες και αγνοείται η τύχη τους. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης, όπου εξελίσσεται η ιστορία, εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους και εκδίκησης.

«Το αύριο μας ανήκει»

Το ΜΕGΑ, ενόψει της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, εντάσσει στο καθημερινό πρόγραμμα του δύο δραματικές σειρές. Μία εξ αυτών είναι «Το αύριο μας ανήκει», η οποία βασίζεται σε γαλλικό φορμάτ σε διασκευή σεναρίου τον Γιάννη Σκαραγκά και σκηνοθεσία τον Βασίλη Ντούρου.

Δύο από τους κεντρικούς ρόλους κρατούν η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Αντώνης Καρυστινός, ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Βλοντάκης. Ιστορίες αγάπης, ψέματα, προδοσίες και οικογενειακά μυστικά συνθέτουν το παζλ αυτού του εγχειρήματος, που θα προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη.

Ο Δάσκαλος

Η τελευταία φορά που έβαλε την υπογραφή του σε παραγωγή του Mega ήταν το 2010 με τη σειρά «4» να κερδίζει τότε τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον του κόσμου. Σήμερα, μία δε­καετία περίπου μετά, πιο ώριμος και δη­μιουργικός, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ετοιμάζει comeback στον σταθμό.

O ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος ετοιμάζει για τη νέα χρονιά μια δραματική σειρά κινηματογραφικού χαρακτήρα, υψηλής αισθη­τικής, με τίτλο «Ο Δάσκαλος».

Πρόκειται για το story ενός δασκά­λου μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμέ­νου να στήσει, από την αρχή, ένα φεστι­βάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθο­γένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα απο­τελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μα­στίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ' έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Άσε μας ρε μαμά

Η νέα οικογενειακή κωμική σειρά «Άσε μας ρε μαμά» έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha.

Με αγαπησιάρικη διάθεση, αισιοδοξία και πολύ χιούμορ. Με έντονο γυναικείο πρόσημο και πολύ αγαπημένους ηθοποιούς θα δούμε καταστάσεις οικείες και γνώριμες να εκτυλίσσονται γύρω από οικογενειακές αλλά και άλλες σχέσεις. Οι περιπέτειες των ηρώων με τις συγκρούσεις, τις ανατροπές, τις φιλίες και τους έρωτές τους θα γίνουν μέρος της καθημερινότητας μας.

«Οι σαραντάρες, ίσον με δύο εικοσάρες…» λέει το γνωστό άσμα! Στην περίπτωση μας, όμως, θα προσθέσουμε κι άλλα δέκα χρόνια! Στα πενήντα της η Ρωξάνη Ταβουλαρέα τα έχει όλα! Είναι όμορφη, είναι sexy, είναι έμπειρη κι έχει μια λαμπερή καριέρα ως τηλεοπτική οικοδέσποινα πετυχημένου show σε κανάλι στο εξωτερικό. Έχει και μια πολυβραβευμένη κατασκευαστική εταιρεία στην Ελλάδα, που κληρονόμησε από τον μακαρίτη τον άντρα της, την οποία έχει αφήσει να την διοικούν τα τρία της παιδιά.

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όμως… Η ζωή της αλλάζει εντελώς όταν η πεθερά της φροντίζει να σβήσει το άστρο της! Ο κόσμος της καταρρέει από τη μια στιγμή στην άλλη κι έτσι αποφασίζει να επιστρέψει άρον άρον στην Ελλάδα.

Με την επιστροφή της αντιμετωπίζει πολλές απρόσμενες καταστάσεις! Βρίσκει την οικογενειακή, και μέχρι πρότινος επιτυχημένη, επιχείρηση στο χείλος της καταστροφής και τα παιδιά της να κάνουν τις λάθος επιλογές σε επιχειρηματικό και προσωπικό επίπεδο. Οι γαμπροί και οι νύφες της έχουν πάρουν τα ηνία και έχουν οδηγήσει τα βλαστάρια της σε έναν σπάταλο τρόπο ζωής. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ζωή της δίνει κι άλλα χαστούκια! Ο Δημήτρης, ο έρωτας που άφησε πίσω φεύγοντας για την Αμερική, δουλεύει στην κατασκευαστική εταιρία του αιώνιου ανταγωνιστή της και μέγα εργολάβου των δυτικών προαστίων, Θωμά Παπαπέτρου, ο οποίος μόλις την ξαναβλέπει την ερωτεύεται σφοδρά και διεκδικεί μια θέση στην καρδιά της. Η Ρωξάνη, όμως, αυτή την θέση την έχει κρατημένη μόνο για τον Δημήτρη, μέχρι που μαθαίνει ότι εκείνος είναι πια ζευγάρι με την κολλητή της φίλη, την Έλλη!

Κομάντα και Δράκοι

Η νεανική, μεταφυσική ιστορία μυστηρίου «Κομάντα και Δράκοι», με πρωτότυπη γραφή και ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη που συνδυάζει γουέστερν ατμόσφαιρα και κωμικά στοιχεία, έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Με φόντο το επιβλητικό τοπίο του Ακρωτηρίου Χανίων, η νέα σειρά σε σενάριο και σκηνοθεσία του Θοδωρή Παπαδουλάκη, ξετυλίγει ιστορίες της κρητικής παράδοσης μέσα από ένα μεταφυσικό ταξίδι που μας γυρίζει στα παιδικά μας χρόνια.

Ο 10χρονος Γιώργος, ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες, μετακομίζει με τον πατέρα του και τα αδέλφια του σε ένα χωριό στην Κρήτη. Εκεί, η οικογένεια αναζητά μια νέα αρχή μετά το θάνατο της μητέρας. Από το πρώτο κιόλας βράδυ στο νέο τους σπίτι, τα πιο τρομακτικά όνειρα του Γιώργου βγαίνουν αληθινά. Ο ίδιος μεταφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις μέσω αστρικών προβολών και γίνεται μάρτυρας γεγονότων που συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους. Όλα αυτά τα μοιράζεται με τα «Κομάντα», μια παρέα ντόπιων παιδιών της οποίας γίνεται μέλος. Η αποστολή τους είναι να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των «Δράκων». Την ίδια στιγμή, επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να σταματήσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στο χωριό κάθε εκατό χρόνια.

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου μεταφέρουν στη μικρή οθόνη μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές τους επιτυχίες. Οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» προετοιμάζονται για την ορμητική είσοδο τους στο νέο πρόγραμμα του Μega. Έρχονται για να μας δείξουν την πιο σουρεαλιστική εικόνα της νεοελληνικής πραγματικότητας μέσα από συμπεριφορές και αντιφάσεις. Σε πρώτο πλάνο, σε πρωταγωνιστικούς αλλά και ξεχωριστούς ρόλους η «Εθνική Ελλάδος της τηλεοπτικής κωμωδίας»: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου. Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπολος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας. Νατάσα Κοτσοβού. Τζένη Καζάκου. Αλλά και η Ελένη Γερασιμίδου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

«Σκοτεινή θάλασσα»

Ένας σκοτεινός ήρωας. Μια εξαφάνιση ή μήπως ένας φόνος; Κανείς δεν έμαθε ποτέ. Ποιος, στ' αλήθεια, είναι αθώος και ποιος ένοχος;. Η νέα αστυνομική σειρά του Μega, που φέρει τη σφραγίδα του σπουδαίου σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη, βρίσκεται ήδη σε γυρίσματα.

Το σενάριο υπογράφουν οι: Ζαχαρίας Μαυροειδής, Σπύρος Κρίμπαλης και Κωστής Σαμαράς. Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα ΚουλίεΒα, Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, Αρης Λεμπεσόπουλος, Γιάννης Νταλιάνης. Σταύρος Τσουμάνης, Ελενα Μαρσίδου κ.ά. Στον ρόλο του Σάκη, ο Στάθης Σταμουλακάτος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved