Άγριες μέλισσες spoiler: «Μπορεί να μην καταλήξουν μαζί ο Παναγιώτης και η Βιολέτα»
Media

Άγριες μέλισσες spoiler: «Μπορεί να μην καταλήξουν μαζί ο Παναγιώτης και η Βιολέτα»

Άγριες μέλισσες: Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα των «Μελισσών» μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός έδωσε και ένα spoiler για τη σχέση του Παναγιώτη με τη Βιολέτα, στη σειρά.

Έχετε ζήσει και ζόρικες οικονομικά καταστάσεις; Με απλήρωτους λογαριασμούς για παράδειγμα;

«Οι πολύ δύοκολες οικονομικά στιγμές μου ήταν τα πρώτα χρόνια που ήρθα στην Αθήνα και αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτή τη δουλειά. Προσπαθούσα με ελάχιστο χρήματα να περνώ τον μήνα μου. Φυσικά και είχα απλήρωτους λογαριαομούς. Δεν είναι σπάνιο αυτό για έναν νέο ηθοποιό».

Η γυναίκα σας είναι και η μεγαλύτερη θαυμάστρια σας;

«Ναι και δεν ξέρω για ποιο λόγο! (γέλιο). Με την Εύη είμαστε δέκα χρόνια μαζί. Εχει καταφέρει να με ανέχεται!» (γέλια).

Τι είδους παραξενιές μπορεί να έχετε και λέτε ότι σας ανέχεται;

«Ας ξεκινήσουμε από το ότι εμείς ηθοποιοί δεν είμαστε γενικώς... καλά! (γέλια). Παραξενιές έχω όπως όλοι μας. Για παράδειγμα, αν για τον οποιοδήποτε λόγο αλλάξει τελευταία στιγμή το πρόγραμμα μου μπορεί να τρελαθώ. Επίσης μου αρέσει για κάποιες ώρες να μένω μονός μου. Μου αρέσει η μοναχικότητα γιατί ηρεμώ και βάζω σε τάξη τις σκέψεις μου. Κάνει καλό όμως και στη σχέση με τη γυναίκα μου. Στην αρχή βέβαια ήταν δύσκολο για εκείνη να το κατανοήσει».

Ποιος είναι ο πιο αστείος λόγος που έχετε τσακωθεί μεταξύ σας;

«Πίστεψε με, τσακωνόμαστε σπάνια. Ελάχιστες φορές είχε συμβεί και μόνο στα δύο πρώτα χρόνια της σχέσης μας. Και για τελείως χαζούς λόγους. Όταν για παράδειγμα τη διέκοπτα όταν μιλούσε και όταν έκανε το ίδιο εκείνη σε εμένα. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι δεν έχουμε χρόνο για τσακωμούς με κανέναν, ούτε να προβληματιζόμαστε για το καθετί. Έχουμε χρόνο μόνο για να περνάμε καλά».

Στον επόμενο κύκλο της σειράς, μήπως υπάρξει και μια ερωτική έλξη με τη Βιολέτα;

«Έχω δει και εγώ να το γράφουν αυτό. Κάποιοι θα ήθελαν να συμβεί, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι έχουν σκεφτεί οι υπέροχοι σεναριογράφοι μας, η Μελίνα και ο Πέτρος. Μπορεί και να μην καταλήξουν σε ερωτική σχέση ο Παναγιώτης και η Βιολέτα, θα έχει για εμένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον να κρατηθεί σε φιλικό επίπεδο αυτή η βαθιά αγάπη που έχουν μεταξύ τους», είπε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης στο TV 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved