Nικόλτσιου-Αλεβίζου-Γρηγοριάδης: «Μας ενδιαφέρει να γίνουμε μια μεγάλη παρέα με τους τηλεθεατές»
Media

Nικόλτσιου-Αλεβίζου-Γρηγοριάδης: «Μας ενδιαφέρει να γίνουμε μια μεγάλη παρέα με τους τηλεθεατές»

Με χαμόγελο και θετική διάθεση -παρότι οι διακοπές είναι ένα όνειρο γι’ αυτούς-, οι τρεις δημοσιογράφοι, Μαρία Νικόλτσιου, Έφη Αλεβίζου και Γιώργος Γρηγοριάδης, με σύνθημα... «ΑLPHA παντού», έχουν ριχτεί στη δουλειά για να προβάλλουν όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Η πρωινή εκπομπή του καλοκαιριού, «ΑLPHA παντού», επέστρεψε, από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10 έως τη 1 το μεσημέρι. Στο τιμόνι της παρουσιάσης οι: Μαρία Νικόλτσιου, Έφη Αλεβίζου και Γιώργος Γρηγοριάδης.

Ποια τηλεοπτικά «εδέσματα» θα προσφέρει η εκπομπή σας;

Μ.Ν.: «Εδέσματα από όλη την Ελλάδα, αλλά και τον κόσμο».

Ε.Αλ.: «Οι τηλεθεατές θα "δοκιμάσουν" τα πάντα. Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, συνδέσεις με όλη την Ελλάδα, ειδήσεις αλλά και πολλές πολλές εκπλήξεις».

Γ.Γρ.: «Θα έχουμε δύο κυρίως πιάτα: ενημέρωση και ψυχαγωγία είναι τα κύρια συστατικά. Καλή διάθεση, χιούμορ, γυναικεία θέματα, ελληνική επαρχία, αλλά και Έλληνες της ομογένειας θα είναι κάποια από τα υλικά που θα προσθέσουμε. Φυσικά και η συμμετοχή των τηλεθεατών στην εκπομπή θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο».

- Τι κάνει τη διαφορά στη δική σας εκπομπή;

Μ.Ν.: «Η ομάδα μας. Εγγύηση! Το δημοσιογραφικό δυναμικό του ΑLΡΗΑ είναι γερό και δεμένο. Είναι "ΑLΡΗΑ παντού"!».

Ε.Αλ.: «Το δημοσιογραφικό δυναμικό του ΑLΡΗΑ, που καλοκαίρια και χειμώνες είναι κυριολεκτικά παντού!».

Γ.Γρ.: «Μας ενδιαφέρει να γίνουμε μια μεγάλη παρέα με τους τηλεθεατές του ΑLΡΗΑ. Να αισθάνονται, ανοίγοντας την τηλεόραση, ότι βλέπουν τους φίλους τους, οι οποίοι στόχο δεν έχουν να εντυπωσιάσουν ή να κάνουν επίδειξη γνώσεων, αλλά να ενημερώσουν και να ψυχαγωγήσουν».

- Ο φακός της εκπομπής θα σουλατσάρει και εκτός πλατό;

Μ.Ν.: «Παντού θα σουλατσάρει! Και εντός και εκτός, όπου υπάρχει είδηση και ωραία εικόνα».

Ε.Αλ.: «Εκτός πλατό γεννιούνται οι σημαντικότερες ειδήσεις και οι πιο δυνατές στιγμές».

Γ.Γρ.: «Είμαστε ταξιδιάρες ψυχές και θέλουμε να το μεταδώσουμε αυτό και στους τηλεθεατές μας. Άλλωστε, ολόκληρη η ζωή είναι ένα ταξίδι. Σε κάθε γωνιά της χώρας, θέλουμε να έρθουμε σε επαφή με τους απλούς πολίτες».

- Δύο ντάμες κι ένας καβαλιέρος συμβιώνουν αρμονικά;

Μ.Ν.: «Με την Έφη Αλεβίζου έχουμε μια εξαιρετική επαγγελματική συνεργασία εδώ και χρόνια όσο για τον καβαλιέρο μας, όσοι είδατε το τρέιλερ της εκπομπής θα καταλάβατε για τι... τζέντλεμαν δημοσιογράφο μιλάμε!».

Ε.Αλ.: «Το βασικό συστατικό αρμονικής συμβίωσης δεν είναι το φύλο, αλλά οι άνθρωποι. Με τη Μαρία και τον Γιώργο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, έχουμε δουλέψει μαζί αρκετές φορές στο παρελθόν. Είμαι σίγουρη ότι η "χημεία" που έχουμε στην αίθουσα σύνταξης, θα βγει και στον "αέρα"!».

Γ.Γρ.: «Απόλυτα. Υπάρχει μόνο ένα μικρό πρόβλημα... Εκτός από την Έφη και τη Μαρία, πλατό θα υπάρχουν ακόμα δύο κυρίες: η Χριστίνα Ιορδανίδου και η Μαρία Κεφάλα. Είναι όλες πανύψηλες και εμένα η μητέρα μου με έκανε... κανονικό. Με τα τακούνια τους, ανησυχώ μήπως μοιάζουμε με τις 4 Χιονάτες κ τον... νάνο!».

Πηγή Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved