Nικόλτσιου-Αλεβίζου-Γρηγοριάδης: «Λίγα πράγματα και καλά είναι αρκετά για να κοιμόμαστε χαρούμενοι»
Media

Nικόλτσιου-Αλεβίζου-Γρηγοριάδης: «Λίγα πράγματα και καλά είναι αρκετά για να κοιμόμαστε χαρούμενοι»

Η Μαρία Νικόλτσιου, η Έφη Αλεβίζου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης, η πρωινή παρέα της ενημέρωσης δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό από τις 10 έως τη 1 το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή «ALPHA παντού».

Οι τρεις δημοσιογράφοι ανέφεραν από ποια προσωπικότητα ανά τον κόσμο θα ήθελαν να πάρουν συνέντευξη, αν είναι αισιόδοξοι τύποι και ποια είναι η μεγαλύτερη επιτυχίας τους.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, από ποια προσωπικότητα ανά τον κόσμο θα θέλατε να πάρετε συνέντευξη;

Μ.Ν.: «Νομίζω ότι αν ο πρόεδρος Μπάιντεν θέλει να μας δώσει συνέντευξη, είναι ευπρόσδεκτος... Σίγουρα πρόκειται για έναν άνθρωπο που προσπαθεί να αλλάξει τη χώρα του».

Ε.Αλ.: «Από τον Φρέντι Μέρκιουρι και από τον Περικλή».

Γ.Γρ.: «Από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τον θεωρώ ένα παγκόσμιο σύμβολο. Είναι το θετικότερο παράδειγμα προς μίμηση».

-Ανήκετε στους αισιόδοξους τύπους;

Μ.Ν.: «Νομίζω πως φαίνεται!».

Ε.Αλ,: «Ναι! Το ποτήρι είναι πάντα μισογεμάτο, οι άνθρωποι είναι κατά βάση καλοί, και αν έχουμε πλάι μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα».

Γ.Γρ.: «Ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, συνηθίζω να λέω ότι σε αυτόν τον πλανήτη όλοι μας θα ζήσουμε μόνο μία φορά».

-Ποια θεωρείτε τη μεγαλύτερη επιτυχία σας;

Μ.Ν.: «Το ότι κάθε μέρα χαμογελάω... και αισιοδοξώ».

Ε.Αλ.: «Η κόρη μου η Μελίνα, κάθε πρωί που ξυπνάει, μου λέει "μαμά, τι ωραία περνάμε όλοι μαζί". Είναι τόσο απλό, αλλά καθόλου δεδομένο».

Γ.Γρ.: «Η καθημερινή επαφή με τον κόσμο και οι φιλικές επαφές που έχω με ανθρώπους σε ολόκληρη τη χώρα».

- Είναι εποχή που πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τα πιστεύω μας;

Μ.Ν.: «Η πανδημία πρόσθεσε μια ακόμη απειλή για τον πλανήτη και τη ζωή μας. Με τόσες απειλές που έχουν μαζευτεί, δεν ξέρω εάν αυτά αντιμετωπίζονται χωρίς να αλλάζουμε τα πιστεύω μας».

Ε.Αλ.: «Είναι εποχή να πιστέψουμε ακόμα περισσότερο στα "θαύματα" της επιστήμης, να την εμπιστευτούμε. Είναι εποχή να σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και κυρίως είναι εποχή να δουλέψουμε συλλογικά και να σκεφτούμε ότι δεν ζούμε μόνοι μας και ότι οι πράξεις και οι αποφάσεις μας επηρεάζουν πολύ κόσμο».

Γ.Γρ.: «Έπειτα από μία μακρά περίοδο οικονομικής κρίσης και μετά την πανδημία, που μας ταλαιπωρεί όλους, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να καταλάβουμε τι πραγματικά χρειαζόμαστε για να ζήσουμε ευτυχισμένοι. Λίγα πράγματα και καλά είναι αρκετά για να κοιμόμαστε χαρούμενοι».

- Αγαπημένος προορισμός διακοπών;

Μ.Ν.: «Όπου έχει θάλασσα. Για να μην ξαναπώ το "εξωτικό" Βουλγαρέλι Άρτας και φανεί ότι επαναλαμβάνομαι!».

Ε.Αλ.: «Τα καλοκαίρια, η Χαλκιδική, χωρίς σύγκριση. Τους χειμώνες, όσο τετριμμένη επιλογή κι αν ακούγεται, η Νέα Υόρκη».

Γ.Γρ.: «Είμαι από τη Μήλο. Οπότε δεν θα μπορούσα να έχω άλλον αγαπημένο προορισμό. Λόγω των ταξιδιών μου, γνώρισα όλη τη χώρα και πιστεύω ότι κάθε τόπος της πατρίδας μας έχει κάτι το μαγικό».

Πηγή Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved