Άγριες μέλισσες: Είσοδος – έκπληξη! Ο Νίκος Κουρής μπαίνει στη σειρά
Media

Άγριες μέλισσες: Είσοδος – έκπληξη! Ο Νίκος Κουρής μπαίνει στη σειρά

Άγριες μέλισσες: Οι συντελεστές της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 μπήκαν και πάλι στα πλατό των γυρισμάτων πριν από λίγες ημέρες.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λευτέρη Χαρίτου, με τον μύθο των «Άγριων Μελισσών» να πλάθεται μέσα από νέες ιστορίες και νέα πρόσωπα, από τη συγγραφική πένα της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη.

Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες των «Άγριων Μελισσών» ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί ακόμη μία φορά. Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο.

Όλοι οι ήρωες θα βιώσουν πρωτόγνωρες και επικίνδυνες καταστάσεις και θα χρειαστεί να υπομείνουν βασανιστήρια, αλλά και δύσκολες στιγμές. Φυσικά, αυτά τα γεγονότα δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστους την Ελένη και τον Λάμπρο. Η είσοδος και η εγκατάσταση του Ακύλα Μεγαρίτη στο Διαφάνι πρόκειται να δημιουργήσει τρόμο στους κατοίκους. Ο Ακύλας, υπηρετώντας το καθεστώς της χούντας, επιβάλλει εξορία σε όσους πηγαίνουν και εκφράζονται αντίθετα με τις ιδέες του. Ανάμεσα σε αυτούς θα βρεθεί και ο Λάμπρος.

Ο δάσκαλος μπαίνει από την πρώτη στιγμή στο στόχαστρό του και ενώ εκείνος πιστεύει πως πια μπορεί να ζήσει μία ήσυχη ζωή με την Ελένη όλα ανατρέπονται. Ο Ακύλας τον οδηγεί στην εξορία και συγκεκριμένα στη Λέρο. Ο Λάμπρος εξορίζεται και ο αποχωρισμός του από την Ελένη θα είναι μαχαιριά στην καρδιά. Το αγαπημένο ζευγάρι, που πέρασε πολλά, αλλά κατάφερε να παραμείνει αγαπημένο και ενωμένο, στον τρίτο κύκλο θα ζήσει χώρια.

Η Ελένη μόνη της στο Διαφάνι θα παλεύει να σώσει όποιον μπορεί και ο Λάμπρος στο απομακρυσμένο νησί θα υποστεί βασανιστήρια. Παράλληλα όμως στο Διαφάνι θα επιστρέψει, σύμφωνα με το my tv, ένας παλιός γνώριμος της Ελένης.

Πρόκειται για τον Ζάχο, έναν γοητευτικό άντρα, ο οποίος και στο παρελθόν υπήρξε ερωτευμένος μαζί της. Ο Ζάχος, τον οποίο πρόκειται να υποδυθεί ο Νίκος Κουρής, θα διεκδικήσει ακόμη μία φορά την Ελένη με όλη του τη δύναμη και θα εκμεταλλευτεί την απουσία του Λάμπρου από τη ζωή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved