Γιάννης Στάνκογλου: Ετοιμάζεται να δώσει «Όρκο»
Media

Γιάννης Στάνκογλου: Ετοιμάζεται να δώσει «Όρκο»

Η ΕΡΤ 1 θέλει, ακόμη μία χρονιά, να αποτελέσει μία από τις πρώτες επιλογές των τηλεθεατών και γι' αυτόν τον λόγο δεν σταματά να ετοιμάζει καινούργια πρότζεκτ.

Πρόσφατα, λοιπόν, έδωσε το πράσινο φως σε ακόμη μία σειρά με τίτλο «Όρκος», η οποία διαφέρει σε σχέση με τις υπόλοιπες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά της.

Πρόκειται για μία πρόταση που έχει έντονο το ιατρικό και αστυνομικό στοιχείο, με το σενάριο να φέρει την υπογραφή της Τίνας Καμπίτση, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει έρθει σε συμφωνία, σύμφωνα με το my tv, με την κρατική συχνότητα και με την εταιρεία παραγωγής Stefi Productions ο Γιάννης Στάνκογλου.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ένας γιατρός, ο οποίος σώζει, χωρίς να το ξέρει, τον δολοφόνο της μητέρας του. Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τον Φεβρουάριο του 2022.

Μετά την επιτυχημένη του συμμετοχή τις Άγριες μέλισσες, ετοιμάζεται για τη νέα αυτή παραγωγή που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση.

«Ξέρετε, είχα κάνει τέσσερα ραντεβού με τον σκηνοθέτη, τον Λευτέρη Χαρίτο γιατί έλεγα: “Όχι, δεν κάνω καθημερινό με τίποτα”. Επέμεινε όμως, και έτσι έγινε ό,τι έγινε. Εγώ είχα κλείσει για έναν χρόνο, πήρα εμπειρίες, ο κόσμος με έμαθε λίγο περισσότερο. Ακολούθησε η σειρά της Μυρτώς Κοντοβά στο Mega, γιατί την οποία είμαι πολύ περήφανος – είναι πιο μπροστά, και όχι εύκολη για όλους», είχε δηλώσει πρόσφατα ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved