Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη αλλαγή της Λενιώς – Έτσι επιστρέφει στο Διαφάνι και δες τις πρώτες φωτό
Media

Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη αλλαγή της Λενιώς – Έτσι επιστρέφει στο Διαφάνι και δες τις πρώτες φωτό

Άγριες Μέλισσες: Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει με τους πρωταγωνιστές να παραλαμβάνουν τα πρώτα σενάρια για τις ξεχωριστές ιστορίες που θα παρακολουθήσουμε την σεζόν που έρχεται.

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες έχουν ήδη κυκλοφορήσει και οι αλλαγές των ηρώων μεγάλες και πολλές.

Τόσο η εμφάνιση όσο και το στιλ τους έχει αλλάξει αισθητά κι αυτό φυσικά οφείλεται στο γεγονός ότι στα νέα επεισόδια ζουν μια διαφορετική συνθήκη.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές που θα δεις αλλαγμένους, είναι φυσικά και η Λενιώ.

Η Μαρία Κίτσου φανερά αδυνατισμένη και με αλλαγή στο στιλ των μαλλιών της ενώ το look της σχετικά με το στιλιστικό κομμάτι παραμένει ίδιο σε σύγκριση με την στιλιστική εξέλιξη της Ασημίνας και της Δρόσως.

Δες τις πρώτες της φωτογραφίες

Όσο για το μέλλον της Λενιώς στη σειρά;

Στο φινάλε του β' κύκλου της σειράς «Αγριες μέλισσες» είχαμε αφήσει την Ελένη και τον Λάμπρο στο καινούριο της χωράφι, να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία και να κάνουν όνειρα για μια καλύτερη ζωή από εδώ κι εμπρός. Οι μήνες περνούν, και η δικτατορία, που απλώνει το σκοτεινό της πέπλο επάνω στη χώρα, φέρνει μαυρίλα και στο Διαφάνι.

Το νέο καθεστώς πιάνει όλα τα κύρια πόστα στην Ελλάδα και φροντίζει να απομακρύνει όλους όσοι εναντιώνονται στη νέα τάξη πραγμάτων. Αστυνομία, διοίκηση και φυσικά οι δάσκαλοι βρίσκονται αντιμέτωποι με κυρώσεις και ποινές. Πολύ σύντομα λοιπόν ο Λάμπρος αναγκάζεται όχι μόνο να αφήσει το σχολείο και το Διαφάνι, αλλά και να βρεθεί εξόριστος, μακριά από τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Μετά τον χωρισμό του από την Ελένη όταν εκείνη βρισκόταν για 6 χρόνια στη φυλακή για τον φόνο του Σέργιου, τώρα το ζευγάρι χωρίζει ξανά, εξαιτίας της δικτατορίας. Την απουσία του Λάμπρου θα εκμεταλλευτεί ο Ζάχος, ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ελένης, που θα κάνει την εμφάνισή του στο χωριό με... άγριες διαθέσεις.

Ο εν λόγω άντρας ήταν κάποτε τρελά ερωτευμένος μαζί της και συνεχίζει να την έχει στην καρδιά του. Γι' αυτό θα θελήσει να της συμπαρασταθεί και αυτό μοιραία θα τους φέρει πιο κοντά... Η Ελένη αρχικά είναι αποστασιοποιημένη απέναντί του, σύντομα όμως θα θυμηθεί αυτά που είχε νιώσει για τον Ζάχο... Δεν θα της είναι εύκολο πάντως να απαρνηθεί τη μία και μοναδική της αγάπη, τον δάσκαλο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved