Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ - «Φεύγω γεμάτος με εμπειρίες και αναμνήσεις»
Media

Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ - «Φεύγω γεμάτος με εμπειρίες και αναμνήσεις»

Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ και το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τα social media! 

O δημοσιογράφος αποκάλυψε την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«2 χρόνια και 2 μήνες στον ΣΚΑΪ. Έμαθα τόσα. Φεύγω ευγνώμων για τις ευκαιρίες, γεμάτος με εμπειρίες και αναμνήσεις .Κρατάω μόνο τα πολλά καλά και τους πολλούς φίλους που είναι σαν δεύτερη οικογένεια. Προς ώρας ξεκούραση. Και όσα άλλα έρχονται, θα ειπωθούν στην ώρα τους» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ευγενίδης.

Όπως σας είχαμε γράψει, μτόμινο εξελίξεων και μεταγραφή-έκπληξη προκαλεί η απόφαση της Κάτιας Μακρή να παραιτηθεί από το Star, όπου παρουσίαζε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων. Την παραίτησή της υπέβαλε προ ημερών η Κάτια Μακρή, ύστερα από μακρά πορεία στον ενημερωτική τομέα του Star.

Με την παραίτησή της όμως, είναι επιτακτική η ανάγκη εύρεσης νέου προσώπου που θα την αντικαταστήσει προκειμένου να κυλήσουν ομαλά όλα κατά το "άνοιγμα" της νέας σεζόν τον Σεπτέμβριο.

Ο αντικαταστάτης αυτός βρέθηκε και μάλιστα, σύμφωνα με τη Real θα πάρει σύντομα μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ στο Star. Σύμφωνα με την Realnews και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, το Star προσέγγισε τον δημοσιογράφο, Γιώργο Ευγενίδη, ενώ η συμφωνία είναι προ των πυλών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved