Κανάκης: Το μυστικό ραντεβού με το Open και η δελεαστική πρόταση! Ποιο το μέλλον του Ράδιο Αρβύλα;
Media

Κανάκης: Το μυστικό ραντεβού με το Open και η δελεαστική πρόταση! Ποιο το μέλλον του Ράδιο Αρβύλα;

Μυστικές επαφές και συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες για τον Αντώνη Κανάκη και τη διοίκηση του Open γίνονται τις τελευταίες μέρες και σύντομα θα έχουμε πολύ μεγάλες εξελίξεις που θα καθορίσουν το τηλεοπτικό σκηνικό της χώρας. 

Σύμβουλος προγράμματος ο Αντώνης Κανάκης στο Open! O Ιβάν Σαββίδης χτυπά δυνατά τον ανταγωνισμό και δεν το βάζει κάτω στη διεκδίκηση του Θεσσαλονικιού τηλεοπτικού παραγωγού και παρουσιαστή, γι’ αυτό και του προσφέρει μία ακόμη θέση, δίνοντάς του γη και ύδωρ!

Το Open είναι ανοιχτό, ανοιχτοί όμως είναι και ο Αντώνης Κανάκης και η τρελοπαρέα του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου» για μια νέα τηλεοπτική συνεργασία, που θα σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης! Ακούγεται έντονα, λοιπόν, τις τελευταίες ώρες πως ο Αντώνης Κανάκης είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με το Open, αφού η διοίκηση του καναλιού τού παρέχει την ελευθερία που χρειάζεται για να «ανθίσει» η τηλεοπτική του σάτιρα!

Σύμφωνα με την Espresso, τη Δευτέρα που μας πέρασε ο παρουσιαστής είχε ραντεβού με τη διοίκηση του Open στη Θεσσαλονίκη, όπου του πρότειναν και τη θέση του συμβούλου προγράμματος του σταθμού! Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει στο δυναμικό του την ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» και την εκπομπή τους, για να βρίσκονται στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, πριν ή μετά το δελτίο ειδήσεων της Πόπης Τσαπανίδου.

Ο Αντώνης Κανάκης ανάμεσα σε αυτά που ζήτησε είναι η εκπομπή να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και όχι καθημερινά, ενώ η εκπομπή «Βινύλιο» να παραμείνει ως έχει. Μάλιστα, όπως ακούγεται στους διαδρόμους του καναλιού, ο χρόνος μετρά αντίστροφα και το τρέιλερ του νέου «Ράδιο Αρβύλα» στον σταθμό με τον Αντώνη Κανάκη να ετοιμάζεται πυρετωδώς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved