Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Ένας εργολάβος στο «Άσε μας ρε μαμά»
Media

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Ένας εργολάβος στο «Άσε μας ρε μαμά»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον ρόλο που θα υποδυθεί στη νέα σειρά «Άσε μας ρε μαμά!».

  • Τηλεοπτικά περιμένουμε να σας δούμε στη νέα σειρά του ΑLΡΗΑ, το «Άσε μας, ρε μαμά».

Ναι, είναι μια οικογενειακή κομεντί που θα παίζεται νωρίς. Κάνουμε γυρίσματα όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, εκτός ίσως από μία εβδομάδα κοντά στον Δεκαπενταύγουστο. Από όσο ξέρω, η σειρά θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα.

  • Είναι η πρώτη σας συνεργασία με το σκηνοθέτη Πιέρρο Ανδρακάκο;

Όχι, έχουμε δουλέψει ξανά για λίγο μαζί, περιστασιακά, οπότε γνωριζόμαστε. Τον εκτιμώ βαθύτατα και τον θεωρώ εξαιρετικό στη δουλειά του, κυρίως στον τρόπο που συνεργάζεται. Πέρα από την τεχνική του ικανότητα και το σκηνοθετικό του ταλέντο, έχει και πολύ ιδιαίτερα χαρίσματα ως άνθρωπος, οπότε είναι μεγάλη η χαρά μου που συναντιόμαστε και πάλι επαγγελματικά.

  • Ποιος είναι ο δικός σας χαρακτήρας σε αυτή την ιστορία;

Υποδύομαι έναν τύπο που ίσως είναι και λίγο λαμόγιο, από τους ανθρώπους τους λαϊκούς με την ευρεία έννοια και είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Είναι ο κλασικός Έλληνας εργολάβος, συγκεντρώνοντας όλα τα κλισέ που έχουμε για τους επιτήδειους του είδους. Είναι και λίγο ψώνιο, θεωρεί ότι είναι πανέξυπνος, ενώ μάλλον δεν είναι. Το έχω κάνει αυτό μόνο μία φορά στην τηλεόραση και νομίζω ότι ένας χαρακτήρας σε αυτή την κατεύθυνση -και όχι σαν τους άλλους που έχω παίξει- πάντα είναι για μένα πολύ ευχάριστος. Μου αρέσει να υποδύομαι ανθρώπους οι οποίοι δεν μοιάζουν με τους άλλους ήρωες που έχω ενσαρκώσει, είτε πρόκειται για κωμωδία είτε για δράμα.

  • Αυτό επιδιώκουν συνήθως οι ηθοποιοί.

Συνήθως, όταν ένας ρόλος μας έχει μεγάλη αποδοχή, για κάποιο λόγο μας προτείνουν να παίξουμε τα ίδια πράγματα. Εμένα η εμμονή μου είναι να είναι πολύ διαφορετικοί οι χαρακτήρες, ακόμα και όταν υποδύομαι κάποιον στο ίδιο επάγγελμα. Για παράδειγμα, όταν μετά τον "Αστυνόμο Μπέκα" έκανα έναν αστυνομικό στο «L..Α.Ρ.D.», ορισμένοι έλεγαν ότι θα είναι πάλι το ίδιο και απαντούσα ότι πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικούς ανθρώπους, είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο 7 μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved