Σε ξένα χέρια: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σειρά της ΕΡΤ! Η ώρα προβολής και το καστ!
Media

Σε ξένα χέρια: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σειρά της ΕΡΤ! Η ώρα προβολής και το καστ!

Η νέα σειρά της ΕΡΤ, με τίτλο "Σε ξένα χέρια" από την ερχόμενη σεζόν υπόσχεται να μας κρατάει συντροφιά καθημερινά και μάλιστα λίγο πριν την προβολή της ήδη αγαπημένης σειράς "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο". 

Η ΕΡΤ η οποία έχει αποφασίσει τα δύο τελευταία χρόνια να δώσει προτεραιότητα στη μυθοπλασία, κατάφερε να ενώσει κορυφαίους ηθοποιούς που πράγματι δημιουργούν ένα υπέροχο καστ. Αρκεί μόνο να πούμε ότι εκτός από τους δύο κεντρικούς πρωταγωνιστές Γιάννη Μπέζο και Γεράσιμο Σκιαδαρέση, το καστ πλαισιώνουν επίσης η Ρένια Λουιζίδου και η Βάσω Λασκαράκη που για ακόμα μία φορά θα μας θυμίσουν σκηνές από τη σειρά "Το σόι σου" μιας και θα είναι και πάλι μάνα και κόρη.

Η Ρένια Λουιζίδου όμως έχει και άλλες... διασυνδέσεις από το παρελθόν. Με τον "Φατσέα" Γεράσιμο Σκιαδαρέση έχει ξανασυνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν για το "Καφέ της Χαράς" ενώ και με τον Γιάννη Μπέζο θα θυμηθούν ξανά τα παλιά αφού θα συνεργαστούν ξανά μετά από 27 ολόκληρα χρόνια, καθώς πρωταγωνιστούσαν μαζί στη σειρά "Της Ελλάδος τα παιδιά" για να μη θυμηθούμε το ακόμα παλιότερο "Οι απαράδεκτοι".

Στο καστ της σειράς επίσης παίζουν οι Κυριάκος Σαλής, Χριστίνα Αλεξανιάν, Αλεξάνδρα Παντελάκη και ο Λεωνίδας Μαράκης.

Η υπόθεση της σειράς

Η ιστορία πραγματεύεται την τεράστια αντιπαλότητα μεταξύ δύο εργοστασιαρχών. Η τύχη θα τους φέρει στα χέρια τους ένα μωρό, και από εκείνο το σημείο τίποτα δεν θα είναι πλέον το ίδιο.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα αρχές της νέας σεζόν μαζί με τα ολοκαίνουργια επεισόδια της σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και θα πάει όλη τη σεζόν αφού έχει πάρει έγκριση για 170 επεισόδια.

Όσο για την ώρα προβολής της, η καθημερινή σειρά "Σε ξένα χέρια" έχει οριστεί να είναι στις 19,00 το απόγευμα, ακριβώς πριν από τη σειρά "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" που θα ξεκινάει στις 20,00.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved