Η... dream team της Μενεγάκη και η δυναμική επιστροφή της Νικολούλη μέσα από το Mega!
Media

Η... dream team της Μενεγάκη και η δυναμική επιστροφή της Νικολούλη μέσα από το Mega!

Ελένη Μενεγάκη και Αγγελική Νικολούλη θα είναι από τη νέα σεζόν τα δυνατά... χαρτιά του Mega μιας και θα αναλάβει η κάθε μία το πόστο που της αναλογεί στον πρόγραμμα του σταθμού. 

Αν απουσίαζε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου από το πάνελ, εύκολα θα μπορούσε να αλλάξει τίτλο η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Με τον Δημήτρη Ουγγαρέ­ζο, τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και τον Σάββα Πούμπουρα στο πλευ­ρό της, η «Ελένη» θα μπορούσε εύκολα να γίνει «Εκείνοι κι εγώ», σε μία αντι­στροφή του τίτλου της επιτυχημένης σειράς που είχε πρωταγωνιστή τον Γι­άννη Μπέζο. Οι συνεργάτες της «βασί­λισσας» έχουν ήδη αποσπάσει τον χαρα­κτηρισμό «dream team» από τα ΜΜΕ και γι’ αυτό ωθούν τον ανταγωνισμό σε παρόμοιες κινήσεις.

To Mega, βέβαια, ενισχύεται σε όλους τους τομείς. Ανακοινώθηκε ήδη και η συμφωνία με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Με ρόλο, βέβαια, στο Σαββατοκύριακο. Και, βέβαια, μην ξεχνάμε την Αγγελική Νικολούλη, η οποία έκανε μεσοβδόμα­δα την επίσημη φωτογράφησή της και για άλλη μία φορά έδειξε τις διαθέσεις της για την επόμενη σεζόν.

Η μακρο­βιότερη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης ενημέρωσε τους φίλους της ότι φέτος τα φώτα του «Τούνελ» θα ανάψουν στο Mega. Παράλληλα, η Νικολούλη ανέβασε στα social media το νέο τρέιλερ της εκπομπής της και γενι­κά ανεβάζει τον ρυθμό της επικοινωνίας της με τον κόσμο, διότι θέλει φέτος να καταρρίψει τα δικά της ρεκόρ, με πλεο­νέκτημα ότι η εκπομπή θα προβάλλεται σε νορμάλ ώρες.

Πηγή: Μπαμ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved