Βαρυμπόμπη: Η έκκληση του Στραβελάκη στους ρεπόρτερ:«Σας παρακαλώ πολύ να εγκαταλείψετε την περιοχή»
Media

Βαρυμπόμπη: Η έκκληση του Στραβελάκη στους ρεπόρτερ:«Σας παρακαλώ πολύ να εγκαταλείψετε την περιοχή»

Βαρυμπόμπη: Εφιαλτικές διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε στη Βαρυμπόμπη και έχουν καεί και σπίτια.

Η φωτιά είναι σε εξέλιξη, ενώ έχουν υπάρξει αναφορές για εκρήξεις σε πυλώνες υψηλής τάσης. Τρεις είναι οι μεγάλες εστίες: Ένα κομμάτι μεγάλο στην Άνω Βαρυμπόμπη, ένα κοντά στους ιππικούς ομίλους και ένα κοντά στην Eθνική Oδό, στον οικισμό Αδάμες.

Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί η περιοχή της Άνω Βαρυμπόμπης, μια κατασκήνωση, ο οικισμός Αδάμες και οι Θρακομακεδόνες.

Οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί. Στο σημείο επιχειρούν 350 πυροσβέστες, με 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 70 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, 5 ελικόπτερα και 5 αεροσκάφη.

Ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ, μετέδιδε το ρεπορτάζ και η φωτιά τον κύκλωσε κάτι που σημείωσε και ο Νίκος Στραβελάκης στον αέρα. Τους ζήτησε να διακόψουν τη σύνδεση για να μετακινηθούν κάπου αλλού και να φύγουν από το σημείο.

Λίγη ώρα μετά, ο Νίκος Στραβελάκης έκανε ξανά μια δημόσια έκκληση στον αέρα του ΣΚΑΙ, προς τους ρεπόρτερ και εικονολήπτες προκειμένου να απομακρυνθούν από το σημείο και να μετακινηθούν κάπου που να είναι πιο ασφαλείς.

«Σας παρακαλώ πολύ να εγκαταλείψετε την περιοχή τώρα, να είστε ασφαλείς. Όταν είστε ασφαλείς θα ξανασυνδεθούμε. Σας δίνουμε χρόνο», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Στραβελάκης.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved