Media

Ελίφ: Ο εφιάλτης της Μελέκ και της Ελίφ παίρνει τέλος και η Αστυνομία αναζητά τον Ταρίκ!

Elif: Ο εφιάλτης της Μελέκ και της Ελίφ λαμβάνει τέλος στα επόμενα επεισόδια, καθώς μητέρα και κόρη συναντιούνται ξανά. 

Όπως Θα δούμε, η Μελέκ πιάνει δουλειά στην έπαυλη και εκεί βλέπει την Ελίφ, ενώ ο Ταρίκ φεύγει από τη ζωή τους, αφού τον ψάχνει η Αστυνομία.

Ο θάνατος του Βεϊσέλ συγκλονίζει την οικογέ­νειά του και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα γνωρίσει ποτέ το παιδί του, κα­θώς η Τουλάι είναι έγκυος και δεν πρόλαβε να του το πει. Η Μελέκ, βλέποντας την Ιντζί και την Τουλάι σε άσχημη κατάσταση, έχει τρομερές τύψεις. Επί­σης, γνωρίζοντας πια πως ο Ταρίκ, ο οποίος την κυ­νηγάει, είναι αυτός που ευθύνεται για το δυστύχη­μα που στοίχισε τη ζωή του Γιουσούφ, είναι σίγου­ρη πως όποιος βρίσκεται δίπλα της κινδυνεύει.

Έτσι, αποφασίζει να φύγει μακριά από τα αγαπημένα της πρόσωπα προκειμένου να τα προστατεύσει με αυ­τόν τον τρόπο. Η απόφασή της αυτή, όμως, όπως θα δούμε, θα είναι καταλυτική για τη ζωή της, καθώς θα τη φέρει στην αγκαλιά της κόρης της. Η Μελέκ γρά­φει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στη Ζουλιντέ και στην Τουλάι.

Έπειτα, μιλάει κρυφά με τη Βιλντάν και εκείνη της προτείνει να αρχίσει μόνιμη δουλειά στην έπαυλη των Χακτανίρ. Την επόμενη μέρα, η Μελέκ καταφέρνει να το σκάσει από το σπίτι της Ζουλιντέ χωρίς να τη δουν οι αστυνομικοί, που το φυλάνε.

Την ίδια ώρα, ο Ταρίκ έχει δώσει εντολή δολοφονίας για εκείνη στους άντρες του. Τους λέει συγκεκριμέ­να μόλις βρουν ευκαιρία να τη σκοτώσουν. Ωστόσο, κανείς δεν λογαριάζει τι θα συμβεί. Η Μελέκ φτάνει στην έπαυλη για να αρχίσει δουλειά, τη στιγμή που ο Ταρίκ ετοιμάζεται να το σκάσει μαζί με τη Ρανά.

Η Μελέκ χτυπάει το κουδούνι της έπαυλης και πίσω από την πόρτα βρίσκεται ο επιχειρηματίας. O Ταρίκ δεν ανοίγει την πόρτα, γιατί δεν θέλει να τον δει κα­νείς, και έτσι δεν βλέπει τη Μελέκ. 0 άντρας το σκά­ει από την πίσω πόρτα.

Η Αστυνομία αναζητά τον Ταρίκ

Η Βιλντάν καλωσορίζει τη Μελέκ στην έπαυλη, ενώ την ίδια ώρα η Ζουλιντέ και η Τουλάι δια­βάζουν το γράμμα που τους άφησε η κοπέλα και ξεσπούν σε κλάματα. Η Ελίφ ακούει ότι η Σερσέ (Μελέκ) θα μείνει στην έπαυλη και χαίρε­ται, γιατί θέλει από καιρό να τη γνωρίσει. Τελι­κά, λίγη ώρα αργότερα, η στιγμή που περίμεναν τόσο καιρό φτάνει. Επιτέλους, τίποτα δεν στέ­κεται εμπόδιο και μητέρα και κόρη συναντιού­νται στον κήπο της έπαυλης. Το σοκ είναι μεγά­λο και για τις δύο. Η Ελίφ τρέχει στην αγκαλιά της Μελέκ και τη σφίγγει.

Στη συνέχεια πηγαί­νουν μαζί στο καινούργιο δωμάτιο της Μελέκ στην έπαυλη και εκείνη ρωτάει την Ελίφ πώς βρέθηκε εκεί. Η μικρή τής εξηγεί πως η Βιλντάν την έφερε, αλλά δεν μπορεί σχεδόν να μιλήσει από το σοκ και τη συγκίνηση. Ωστόσο, λέει στη μητέρα της πως την κρατούν στην έπαυλη σαν όμηρο.

Η Βιλντάν μπαίνει ξαφνικά στο δωμάτιο και μητέρα και κόρη κρατούν, προς το παρόν, κρυφή την αλήθεια. Στη συνέχεια, η Ελίφ ζητάει από τη μητέρα της να μην αποκαλύψουν τη σχέ­ση τους γιατί φοβάται τον Ταρίκ και τη Βιλντάν, και εκείνη συμφωνεί μαζί της. Η Μα- τσιντέ αναρωτιέται πού είναι ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά τής λέει πως είχε ένα δείπνο με φίλους του. Η ηλικιωμένη, όμως, υποψιάζεται πως ο γαμπρός της ετοιμάζει και πά­λι κάποιο αδίστακτο σχέδιο. Η Ζουλιντέ καλεί τη Μελέκ και μαζί με την Τουλάι τής ζητούν να επιστρέφει στο σπίτι. Εκείνη εξηγεί πως δεν μπορεί, τις ενημερώνει πως είναι στην έπαυλη, αλλά δεν τους αποκαλύπτει πως βρήκε την Ελίφ. Εν τω μεταξύ, η Ματσιντέ χαίρεται που βλέπει πως η Μελέκ και η Ελίφ τα πάνε καλά μεταξύ τους. Αργότερα, η Μελέκ θέλει να μάθει γιατί η κόρη της φοβάται τόσο πολύ. Έτσι, λοι­πόν, η μικρή υπόσχεται να της τα εξηγήσει όλα. Το βράδυ, όταν η Βιλντάν κοιμάται, η Ελίφ πηγαίνει στο δωμάτιο της μητέρας της. Είναι δύσκολο και για τις δύο να κρα­τήσουν το μυστικό τους, αλλά, παρά την ηλικία της, η Ελίφ καταλαβαίνει τους κινδύ­νους που διατρέχουν.

Το κοριτσάκι τότε της εκμυστηρεύεται όσα ξέρει για τον Τα­ρίκ και τη Βιλντάν. Τότε εκείνη προσπαθεί να καταλάβει τι μπορεί να θέλει ο άντρας από την κόρη της. Το πρωί η Μελέκ βλέπει τη φωτογραφία της Χουμεϊρά με τον Τα­ρίκ και συνειδητοποιεί πως αυτός είναι ο άντρας που την κυνηγάει. Τότε ζητάει από την Ελίφ να μαζέψει τα πράγματά της, καθώς συνειδητοποιεί πως αυτό το μέρος εί­ναι επικίνδυνο και για τις δυο τους.

Η Ελίφ υπακούει τη μητέρα της και κατευθύνο- νται προς την πόρτα. Εκείνη τη στιγμή, χτυπάει το κουδούνι και είναι δύο αστυνο­μικοί, που ζητούν να δουν τη Ματσιντέ. Η Μελέκ τούς οδηγεί στο σαλόνι και ακού­ει τη συζήτησή τους. Η Ματσιντέ τούς λέει πως υποψιάζεται πως ο Ταρίκ έκλεψε τα χρήματά της και πως ίσως είναι υπεύθυνος και για τη δολοφονία του Μουσταφά.

Η Μελέκ καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ το έχει σκάσει και πως τώρα αυτή και η Ελίφ είναι ασφαλείς στην έπαυλη. Πράγματι, ο άντρας είναι παγιδευμένοςστο σπίτι όπου κρύ­βεται, καθώς ο κλοιός γύρω του σφίγγει. Η Μελέκ και η Ελίφ χαίρεται επιτέλους η μία την άλλη. Και πράγματι, αυτή θα είναι η αρχή μίας νέας ζωής για τις δυο τους, καθώς, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Ταρίκ δεν θα επιστρέφει στη ζωή τους και θα καταφέρουν να μείνουν μαζί και ενωμένες. Τραγικό πρόσωπο, όμως, θα είναι η Χουμεϊρά, η οποία μαθαίνει πως ο Ταρίκ όχι μόνο την εγκατέλειψε για να φύγει με τη Ρανά, αλλά και πως της έκλεψε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, αλλά και τις μετοχές της στην οικογενειακή επιχείρηση.

Πηγή: MY TV

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved