Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος: Ο Φέρμαν πέφτει σε γκρεμό και τραυματίζεται σοβαρά! Ο Αλί αγωνιά
Media

Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος: Ο Φέρμαν πέφτει σε γκρεμό και τραυματίζεται σοβαρά! Ο Αλί αγωνιά

Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος: Καταιγιστικές για ακόμα μία εβδομάδα οι εξελίξεις στην αγαπημένη τουρκική σειρά...

Ακόμη ένα δύσκολο περιστατικό καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γιατροί του Νοσοκομείου Μπερχαγιάτ.

Mία μέρα η Μπελίζ ανακοινώνει πως έχει συμβεί ένα μεγάλο ατύχημα με ένα λεωφο­ρείο γεμάτο στρατιώτες με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά θύματα.

Στο άκουσμα της είδησης, ο Φέρμαν παίρνει τους βοηθούς του και πηγαίνουν αμέσως στο ση­μείο για να προσφέρουν ιατρική περίθαλψη. Όταν φτάνουν εκεί, σοκάρονται από το θέαμα και παλεύουν να σώσουν ζωές, αλλά και να περιθάλψουν τους τραυματίες. Κάποια στιγμή, ο Φέρμαν απομακρύνεται από το σημείο, καθώς ακούει ένα αγοράκι να καλεί σε βοήθεια.

Το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν μαζί με τη μητέ­ρα του έχει πέσει σε έναν γκρεμό και ο γιατρός κατεβαίνει τη χαράδρα με σκοπό να τους απεγκλωβίσει.

Όμως τότε γλιστράει, κατρακυλάει, χτυπάει σε μια πέτρα και καταλήγει βαριά χτυπημένος στο έδαφος. Μάλιστα, το χέρι του έχει τρυπηθεί από ένα κλαδί και αιμορραγεί. Ο πόνος που αισθάνεται ο γιατρός είναι αφόρητος. Ωστόσο, δεν τα παρατά. Παλεύει να πιάσει την τσάντα του ώστε να καταφέρει να δέσει το χέρι του και να σταματήσει την αιμορραγία.

Όμως ο πόνος τόσο στο χέ­ρι όσο και στο σώμα του είναι αβάσταχτος. Ο ίδιος συνειδητοποιεί πως το κινητό του δεν λειτουργεί κι έτσι δεν μπορεί να καλέσει για βοήθεια. Παράλληλα, ο Αλί τον ψάχνει και δεν μπορεί να τον εντοπίσει.

Ο νεαρός γιατρός ανησυχεί και ενη­μερώνει τη Νάζλι, η οποία προσπαθεί να τον καθησυχάσει πως θα βρίσκεται μα­ζί με κάποιον τραυματία. Οι ώρες περνούν και όλοι αρχίζουν να ανησυχούν για τη ζωή του Φέρμαν.

Καταλαβαίνουν πως αγνοείται και ξεκινούν έναν αγώνα για να τον βρουν. Αρχίζει να νυχτώνει και ο Φέρμαν, που παραμένει βαριά τραυματισμέ­νος, απελπίζεται. Ξέρει πως σύντομα δεν θα μπορέσει να τα καταφέρει μιας και έχει χάσει πολύ αίμα. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Πράγματι, καθώς μονολο­γεί πως έχει μια κόρη και δεν θέλει να πεθάνει, λιποθυμάει...

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved