Όλες οι δραματικές σειρές που ξεκινούν και ξετυλίγουν ιστορίες αγάπης, εκδίκησης και... μυστηρίου!
Media

Όλες οι δραματικές σειρές που ξεκινούν και ξετυλίγουν ιστορίες αγάπης, εκδίκησης και... μυστηρίου!

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν, που ξεκινά σε μερικές εβδομάδες, η ελληνική μυθοπλασία θα πρωταγωνιστεί και πάλι. Μόνο που οι περισσότερες σειρές θα είναι δραματικές. 

Ιστορίες αγάπης, εκδίκησης και καλά κρυμμένων μυστικών έρχονται να ξεδιπλωθούν και να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ας δούμε τις σειρές μία προς μία!

Άγριες Μέλισσες - ΑΝΤ1

Η δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες», σε σενάριο Μελίνας Τσομπάνη - Πέτρου Καλκόβαλη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου, αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ΑΝΤΙ. Από τον προσεχή Σεπτέμβριο, οι αγαπημένοι ήρωες επιστρέφουν στις οθόνες μας με νέες και ακόμη πιο συγκλονιστικές ιστορίες.

Και αυτό γιατί χρονικά πηγαίνουμε στην περίοδο της δι­κτατορίας. Κάποιοι ήρωες παραμένουν στο Διαφάνι, άλλοι μετακομίζουν στη Λάρισα και άλ­λοι... εξορίζονται. Στο καστ, πέρα από την πλειονότητα των ηθοποιών που συνεχίζουν τη συ­νεργασία τους με την εν λόγω παραγωγή, προστίθενται επίσης οι Αιμίλιος Χειλάκης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Νίκος Κουράς, Μαρκέλλα Γιαννάτου κ.ά.

Κομάντα και Δράκοι - Mega

Τα «Κομάντα και Δράκοι» είναι μία εναλλακτική πρό­ταση του σταθμού, με πρωτότυπη γραφή και ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλ­ληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Με φόντο το επιβλητικό τοπίο του Ακρωτηρίου Χανίων, ξετυλίγονται ιστορίες της κρητικής παράδοσης μέσα από ένα μετα­φυσικό ταξίδι. Η ιστορία ξεκινά, όταν ο 10χρονος Γιώργος μετακομίζει με τον πατέρα του και τα αδέλφια του σε ένα χωριό στην Κρήτη. Εκεί, η οικογένεια αναζητά μια νέα αρχή μετά τον θάνατο της μητέρας. Παίζουν οι Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Καλογήρου, Γιάννης Ζουγανέλης κ.ά.

Ήλιος - ΑΝΤ1

Άλλη μία σειρά που προβαλλόταν πέρυσι από το κανάλι του Αμαρουσίου και κέρδισε σιγά σιγά το ενδιαφέ­ρον των τηλεθεατών είναι ο «Ήλιος». Γι' αυτόν τον λόγο πήρε το πράσινο φως για δεύτερο κύ­κλο επεισοδίων, με τη συνέχεια να είναι περισ­σότερο καθηλωτική. Συγκεκριμένα, η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης άνοιξε νέες πληγές για όλους, ενώ οι ίδιοι και άλλοι' ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με μοιραία λά­θη και επιλογές του παρελθόντος.

Το σενάριο υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου, στο τιμόνι της σκηνοθεσίας είναι η Βίκυ Μανώλη, ενώ στο καστ προστίθενται οι Δημήτρης Μοθωναίος, Αντιγόνη Φρυδά, Νικόλας Χαλκιαδάκης κ.ά.

Το αύριο μας ανήκει - MEGA

To MEGA, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ποντάρει πολλά στην ελληνική μυθοπλασία και ακόμη περισσότερα στις δραματικές σει­ρές που κυριαρχούν. Σύμφωνα με τον πρώ­το προγραμματισμό του σταθμού, κάθε από­γευμα, στις 19.00, θα προβάλλεται η δραματική σειρά «Το αύριο μας ανήκει», σε σενάριο Γιάν­νη Σκαραγκά και σκηνοθεσία Βασίλη Ντούρου, με τους Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνη Καρυστινό, Αλέξανδρο Σταύρου, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Κοραλία Καράντη κ.ά. στους πρω­ταγωνιστικούς ρόλους. Η ιστορία αρχίζει με την έκρηξη που έρχεται να ταράξει την ήσυ­χη ζωή στην κοινότητα της Αθηναϊκής Ριβιέ­ρας.

Μια μητέρα ψάχνει τον γιο της ανάμεσα στα θύματα, αλλά, όταν τον βρίσκει ζωντανό, εκείνος συλλαμβάνεται.

Η γη της ελιάς - MEGA

Ο σταθμός της Συγγρού έχει στα σκαριά ακόμη μία καθη­μερινή δραματική σειρά, που θα προβάλλεται στην prime time ζώ­νη, και φέρει τον τίτλο «Η γη της ελιάς».

Το σε­νάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, τη σκη­νοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου, ενώ πρωταγω­νιστούν οι Αφροδίτη Λιάντου, Λίαμ Άιρλαντ, Νίκος Γαλανός,'Αντζελα Γκερέκου, Μάρω Κοντού κ.ά. Πρόκειται για μία δραματική ιστο­ρία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαί­ωση, που λαμβάνει χώρα στη Μάνη. Όλα αρχί­ζουν όταν η Μυρτάλη Βρεττάκου πηγαίνει να συναντήσει τον αγαπημένο της. Αργότερα, το κρησφύγετό τους τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των παιδιών αγνοείται.

Σασμός - Alpha

Ο ALPHA, από το φθινόπωρο, ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης τη νέα δραματική σειρά «Σασμός», σε σενάριο Βασίλη Σπηλιόπουλου και σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου, ενώ τους πρωταγωνι­στικούς ρόλους κρατούν οι Μαρία Τζομπανάκη, Μαρία Πρωτόπαππα, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη κ.ά.

Στο επίκεντρο βρίσκονται δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονας κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνάει σαν εφιάλτης. Και κάπου εκεί δύο νέοι, μπουσουλώντας στον έρωτα, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους.

Σκοτεινή θάλασσα - MEGA

Ένα πέπλο μυστη­ρίου απλώνεται πά­νω από τη «Σκο­τεινή θάλασσα». Τη νέα αστυνομική σει­ρά του MEGA, σε σε­νάριο Ζαχαρία Μαυροειδή, Σπύρου Κρίμπαλη, Κωστή Σαμαρά και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, με τους Γιώργο Παπαγεωργίου, θέμιδα Μπαζάκα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου κ.ά.

Ένας χημικός μα­θαίνει για τον θάνατο του πατέρα του. Τώρα πρέπει να επιστρέφει σε μια πόλη που εγκατέλειψε, δύο χρόνια πριν, το Μεσολόγγι, και θα παλέψει με ένα μυστήριο που δεν λύθηκε πο­τέ: την εξαφάνιση της κοπέλας του.

Τελευταία ώρα - Open

To OPEN, δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση της καθημερι­νής δραματικής σειράς «O πρίγκιπας της φωτιάς», επι­στρέφει δυναμικά με μία και­νούργια πρόταση. Αναφερόμα­στε στην «Τελευταία ώρα», σε σενάριο Άννας Αδριανού, σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη, ενώ το καστ στελεχώνεται αυτή την περίοδο.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Άννα Μπεζάν, ο Αλέξανδρος Παρίσης κ.ά. βρίσκονται σε συ­ζητήσεις. Στο επίκεντρο της ιστορίας είναι δύο ξαδέλφες, οι οποίες πηγαίνουν εκδρομή στην Κρήτη και προκαλούν ένα μοιραίο δυστύχημα με το αυτοκίνητό τους. Οι δυο τους, όμως, εξα­φανίζονται από τον τόπο του δυστυχήματος και ανοίγει ο ασκός του Αιόλου.

Οι Καρτ Ποστάλ - ΕΡΤ 1

Η κρατική συχνότητα ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, προχωρά στη δημιουργία μίας νέας και ξεχωριστής ζώνης, όπου θα μεταδίδεται το «Το ελληνικό διήγημα».

Πρόκειται για τέσσερις μίνι σειρές, βασισμένες σε έργα Ελλήνων λογοτεχνών, όπως ο «Βαρδιάνος στα σπόρκα», με τους Ρένια Λουιζίδου, Τζένη Καζάκου κ.ά., το «Ποιος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου», με τους Τατιάνα Παπαμόσχου. Σάλωνα Τσούνη κ.ά., οι «Κρίσιμες στιγμές», με τους Άκη Σακελλαρίου, Τάνια Τρύπη κ.ά., αλλά και η «Αγάπη παράνομη» με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νίκο Ψαρρά κ.ά.

Μόλις χθες - ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ, ενόψει της επόμενης τη­λεοπτικής σεζόν, αποφάσισε να εντάξει στο ανανεωμένο πρό­γραμμά του μία νέα δραματική σειρά με προσωρινό τίτλο «Μόλις χθες».

Το σενάριο υπογράφουν οι Ρένα Ρίγγα - Ντέλλα Φώσκολου, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Βασίλης θωμόπουλος. ενώ για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν συμφωνήσει οι Μαριάννα Τουμασάτου, Αποστολής Τότσικας. Απόστολος Γκλέτσος κ.ά. Στο επίκεντρο της ιστορί­ας βρίσκονται δύο νέοι, που εί-, ναι ερωτευμένοι από την εφηβική τους ηλικία, και ο νεαρός άντρας μπαί­νει στη φυλακή για έναν φόνο που δεν διέπραξε ποτέ. Λίγα χρόνια αργότερα, αποφυλακίζε­ται και ορκίζεται... εκδίκηση.

Από τη νέα χρονιά...

Στα προγράμματα των καναλιών, πέρα από τις παραπάνω δραματικές σειρές, θα ενταχθούν και άλλες. Αυτό αναμένεται να συμβεί από τον Ιανουάριο του 2022. Ο λόγος για τη σειρά ο «Δάσκαλος», σε σενάριο και σκηνοθεσία Χριστό­φορου Παπακαλιάτη, με το ραντεβού να δίνεται στο MEGA.

Ακόμη, στην ΕΡΤ 1, πρόκειται να δούμε, τον «Όρ­κο», σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved