Καλοκαίρι #Not: Εκτός αέρα και τρίτη μέρα η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη
Media

Καλοκαίρι #Not: Εκτός αέρα και τρίτη μέρα η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

Πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα και πρωτεύει η ενημέρωση των πολιτών με αποτέλεσμα η εκπομπή, Καλοκαίρι #not να μην προβάλλεται για τρίτη συνεχόμενη μέρα.

Η Ελένη Τσολάκη με μια ανάρτηση της στο Instagram έστειλε το δικό της μήνυμα στους ανθρώπους που βιώνουν δύσκολες στιγμές.

«Η καρδιά μας είναι μαζί σας σε αυτό τον δύσκολο αγώνα που κάνετε! Μαζί με τους πραγματικούς ήρωες αυτής της τραγωδίας, που με αυταπάρνηση και σθένος δίνουν τη μάχη για τη ζωή και την επόμενη ημέρα αυτού του τόπου. Καλό κουράγιο σε όλους τους δημοσιογράφους του Open που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της καταστροφής! Σας ευχαριστούμε», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια!

Στην πρώτη της ανάρτηση είχε αναφέρει: «Η ενημέρωση αυτή τη δύσκολη μέρα, προέχει! Το καλοκαίρι #not δεν θα βγει σήμερα! Οι ευχές μας είναι με όλο τον κόσμο που δοκιμάζεται και με τους ανθρώπους που δίνουν τον δικό τους αγώνα για να σώσουν ότι μπορεί να σωθεί! Ας κάνουμε όλοι μια ευχή και μια προσευχή! Τα λέμε αύριο στις 09:50».

Και τη δεύτερη μέρα έγραψε: «Η σκέψη μας είναι μαζί σας!! Το Καλοκαίρι #not και σήμερα δεν θα είναι μαζί σας, δίνοντας την θέση του στην ενημέρωση που μας αφορά όλους!! Δεν καίγεται μόνο η Ελλάδα αλλά και το μέλλον μας και η καρδιά μας!! Είμαστε όλοι κοντά σας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved