Elif: Spoiler Alert: Το απίστευτο τέλος της σειράς! Πυροβολούν Μελέκ και Ελίφ!
Media

Elif: Spoiler Alert: Το απίστευτο τέλος της σειράς! Πυροβολούν Μελέκ και Ελίφ!

Elif: Σε λιγότερο από ένα μήνα, η αγαπημένη τουρκική σειρά που άγγιξε πολλούς τηλεθεατές, φτάνει στο τέλος της και φυσικά οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. 

Όλα θα αρχίσουν όταν η Ράνα θα πει ένα -ακόμα- ψέμα στη Χουμεϊρά και εκείνη, που καταλαβαίνει ότι προσπαθεί να την αποφύγει, αποφασίζει να την πα­ρακολουθήσει μέχρι που ανακαλύπτει πως έχει κρυ­φή σχέση με τον Ταρίκ!

Το σοκ για τη Χουμεϊρά είναι τεράστιο καθώς από τη μια εκείνος δεν σεβάστηκε την ίδια, τον γάμο τους και το παιδί που περιμένουν και από την άλλη η Ράνα την κορόιδευε μέσα στη μούρη ins και έκανε τη φίλη ms. Η Χουμεϊρά ξεσπάει σε κλάματα μέχρι που ένας πόνος στην κοιλιά μαζί με αιμορραγία την οδηγεί στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς της ανακοινώνουν πως το μωρό... έφυγε! Η ίδια προσπαθεί να διαχειριστεί τον πόνο της αλλά και τα νέα δεδομένα στη ζωή ms όταν ανακαλύπτει πως τόσα χρόνια ήταν παντρεμένη μ' έναν... δολο­φόνο!

Μετά τη δολοφονία του Βεϊσέλ η Τουλάι δεν αντέχει να μένει στη γειτονιά! Όλα της θυμίζουν τον άντρα της, οι δρόμοι, το σπίτι, το μαγαζί, τα πάντα! Η ίδια υποφέρει και παίρνει τη σωστή απόφαση τόσο για εκείνη και την Ιντζί όσο και για το μωρό που περι­μένει και θα γεννηθεί, να φύγει και να κάνει μια νέα αρχή σε άλλη πόλη. Δίνει τα κλειδιά του μαγαζιού στη Ζουλιντέ, ενώ φροντίζει να επισκεφθεί και τη Μελέκ στην έπαυλη για να την αποχαιρετίσει. Μά­λιστα σ' αυτή τη συνάντηση θα βρεθούν ξανά μετά από χρόνια η Ελίφ και η Ιντζί, αλλά θα χωριστούν και πάλι!

Κι ενώ η Χουμεϊρά ζει τον δικό της Γολγοθά και υπο­φέρει με όσα τραγικά της συνέβησαν, από την άλλη ο Ταρίκ κάνει όνειρα για μια ευτυχισμένη ζωή μαζί με τη Ράνα μακριά από την Τουρκία και με όλα τα λε­φτά της πρώην γυναίκας του. Δεν υπολογίζει όμως, πως η γυναίκα που εμπιστεύεται περισσότερο είναι και εκείνη που θα τον οδηγήσει στη φυλακή! Έτσι η μέρα για τη μεγάλη φυγή tous έχει φτάσει, αλλά ι αστυνομία εμφανίζεται και συλλαμβάνει επιτέλους αν αδίστακτο άντρα. Εκείνη τη στιγμή εκείνος καταλαβαίνει πως η Ράνα ήταν αυτή που τον κατέδωσε!

Προτού το σκάσει ο Ταρίκ από την έπαυλη των Χακτανίρ, είχε φροντίσει με δόλιο τρόπο να πάρει στο δικό του όνομα όλες τις μετοχές της Χουμεϊρά, όταν εκείνη τον είχε προσβάλλει ότι χάρη στα δικά της λεφτά είναι αυτός που είναι! Εκείνος λέει στη Ράνα πως έχει όλες τις μετοχές της γυναίκας του και ms υπόσχεται πως θα της προσφέρει μια πλούσια ζωή! Εκείνη όμως έχει το δικά ms σχέδια. Όταν ο Ταρίκ βρίσκει αγοραστή να τις πουλήσει για να τις ρευστοποιήσει, δεν γνωρίζει πως ο αγοραστής είναι η Ράνα! Έτσι εκείνη αφού γί­νεται μέτοχος των Χακτανίρ φροντίζει και να κλείσει φυλακή τον Ταρίκ, τον οποίο ποτέ δεν αγάπησε.

Η απόφαση του Κερέμ να παντρευτεί την Παρλά, οδη­γεί τη Σουρεϊγιά να επισπεύσει τη φυγή της στο Λον­δίνο! Η κοπέλα δεν αντέχει να βλέπει το αγόρι που αγαπάει να παντρεύεται μια άλλη, όπως βέβαια και εκείνος δεν αντέχει στη σκέψη ότι τη χάνει, αλλά θέλει να κρατήσει μέχρι τέλους την υπόσχεση που έδωσε στην Παρλά. Την ημέρα του γάμου, η Σουρεϊγιά ετοι­μάζει τις βαλίτσες της και φεύγει πικραμένη από την έπαυλη, αλλά λίγο πριν συναντάει στον διάδρομο τον Κερέμ. Εκείνος από μέσα του παρακαλάει να μην τον αφήσει και εκείνη ότι τον αγαπάει! Ποτέ κανείς δεν μί­λησε ανοιχτά και κάπως έτσι ένας έρωτας έληξε πριν καν ξεκινήσει...

Ο Σαφάκ αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να ζητήσει σε γάμο τη Ζουλιντέ, αλλά δεν υπολογί­ζει πως η Αλέβ θα βρει όλους τους τρόπους για να το εμποδίσει αυτό. Έτσι την ώρα που ο Σαφάκ είναι με τη Ζουλιντέ και της ζητάει να γίνει γυναίκα του, η Αλέβ ενημερώνει τη Λεμάν πως στο σπίτι που κάνει ανακαίνιση για τον γιο ms μένει η Ζουλιντέ. Η Λεμάν γίνεται έξαλλη από τον θυμό της και κατευθύνεται προς το σπίτι μαζί με δύο εργάτες στους οποίους δίνει εντολή να ανοίξουν την πόρτα και να βγάλουν όλα τα έπιπλα έξω!

Μετά το αντίο της Σουρεϊγιά και του Κερέμ, εκείνος πάει να πάρει την Παρλά και κατευθύνονται προς το μέρος που θα γίνει ο γάμος τους, με τον κόσμο να ξεσπάει σε χειρο­κρότημα! Η Παρλά λέει το πολυπό­θητο «ναι» όταν τη ρωτάνε αν θέλει να παντρευτεί τον Κερέμ, αλλά όταν έρχεται η σειρά του νεαρού, εκείνος δείχνει χαμένος στη σκέψη του και δεν απαντάει προκαλώντας σούσουρο. Μέχρι που ακού-γονται πυροβολισμοί και όλοι τρέχουν πανικόβλητοι! Ακόμα και η «ανάπηρη» Παρλά η οποία ξεχνιέται από τον φόβο της και η οικογένεια Χακτανίρ την κοιτάζει σαστισμένη!

Πηγή: TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved