Αγάπη παράνομη: Μια ιστορία με ανατρεπτική υπόθεση! Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σειρά της ΕΡΤ
Media

Αγάπη παράνομη: Μια ιστορία με ανατρεπτική υπόθεση! Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Έρχεται η νέα σειρά της ΕΡΤ, «Αγάπη παράνομη», που αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεπτικού κοινού, με την υπογραφή του σπουδαίων Νίκου Κουτελιδάκη και Ελένης Ζιώγα.

Ο Στάθης Θεριανός (Νίκος Ψαρράς), παντρεμένος με την Διαμάντω (Καρυοφυλλιά Καραμπέτη) και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ερωτεύεται κρυφά και κεραυνοβόλα τη νεαρή Χρυσαυγή (Ευγενία Ξυγκόρου), την περιζήτητη κόρη του εύπορου Σπύρου Ασπρέα (Γιάννης Νταλιάνης). Η σκέψη της τον τρελαίνει τόσο, που, προκειμένου να την έχει κοντά του, κάνει τα πάντα για να την παντρέψει με τον γιο του, Γιώργη (Μιχαήλ Ταμπακάκης).

Μαύρο θεριό

Η Διαμάντω είναι η μόνη που κάτι υποψιάζεται και προσπαθεί να αποτρέψει το προξενιό, καθώς γνωρίζει τη μαύρη «σκιά» του άντρα της, ο οποίος ωστόσο έχει μέχρι στιγμής υπάρξει υποδειγματικός σύζυγος και πατέρας. Ο Γιώργης και η Χρυσαυγή παντρεύονται και τίποτα δεν προμηνύει αυτό που έρχεται στον ορίζοντα. Όταν ο Γιώργης φεύγει για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, η Χρυσαυγή βρίσκεται στο «έλεος» του Θεριανού και του θηρίου που ξυπνάει μέσα του... Σύντομα η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη πρέπει πάση θυσία να μείνει καλά κρυμμένη.

Όταν η Χρυσαυγή φέρνει το μωρό στον κόσμο, υπάρχουν επιπλοκές. Λίγο πριν πεθάνει, εξομολογείται το μυστικό της στον παπά, ώστε να σώσει το παιδί της, που φοβάται πως θα το σκοτώσουν τα πεθερικά της για να κουκουλώσουν αυτό που συνέβη. Όταν ο γιος επιστρέφει από τον στρατό, όλοι έρχονται ενώπιον των ευθυνών τους. Χρόνια μετά, η Διαμάντω, έρημη και μόνη, παλεύει ακόμα με τις ενοχές της, μην μπορώντας να βρει γαλήνη μέσα της. Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία, όπου ο θύτης, το θύμα και ο διασώστης αλλάζουν συνέχεια πρόσωπα. Η Διαμάντω παίζει τον πιο δραματικό ρόλο στην ιστορία, καθώς από θύμα του Θεριανού γίνεται διασώστρια της Χρυσαυγής, αλλά τελικά, κρατώντας όλα τα μυστικά...για τα μάτια του κόσμου, γίνεται ο πιο ύπουλος θύτης, καθώς μάταια προσπαθεί να σώσει το όνομα της οικογένειάς της.

Η ταυτότητα της σειράς

Το σενάριο της σειράς «Αγάπη παράνομη» ανέλαβε η Ελένη Ζιώγα, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Κουτελιδάκης.

Η σειρά γυρίζεται μονοκάμερο και έτσι θα θυμίζει σινεμά. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων των 6 επεισοδίων ράφτηκαν ειδικά κοστούμια εποχής, καθώς η υπόθεση εκτυλίσσεται το 1900.

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη επιστρέφει με πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση ύστερα από 14 χρόνια. Τη σεζόν 2006-2007 την είχαμε δει στη σειρά του ALPHA «Τελευταία παράσταση», που παρουσίαζε την ζωή της Έλλης Λαμπέτη. Έκτοτε είχε κάνει γκεστ εμφανίσεις στις σειρές του Πάνου Κοκκινόπουλου, αλλά και στη «Ζωή εν τάφω» της ΕΡΤ (2019).

Πηγή: Οι σειρές στην TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved