Όταν η πυροσβέστρια που έγινε viral είχε πάει καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη
Media

Όταν η πυροσβέστρια που έγινε viral είχε πάει καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη

Η πυροσβέστρια Κατερίνα Ιωαννίδου που έγινε viral αυτές τις ημέρες στο διαδίκτυο είχε πάει καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη, στα Μεσάνυχτα.

Τα πύρινα μέτωπα των τελευταίων ημερών στην Αττική, έχουν καταστρέψει χιλιάδες στρέμματα γης, έχοντας αφήσει πίσω καμένα σπίτια και απανθρακωμένα ζώα.

Στη μάχη με τις φλόγες βρίσκονται από την πρώτη στιγμή πυροσβέστες και εθελοντές, που ξεπερνούν καθημερινά τα όριά τους για να σταματήσουν το «τέρας» της φωτιάς.

Τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο, οι φωτογραφίες της εθελόντριας πυροσβέστριας, Κατερίνας Ιωαννίδου. Στο πρόσωπό της φαίνεται η πίεση και η υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν αυτοί οι ήρωες τις τελευταίες μέρες, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που εικόνες της πυροσβέστριας, κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εικόνες της εθελόντριας πυροσβέστριας, Κατερίνας Ιωαννίδου, «παίζουν» στο ελληνικό – και όχι μόνο- internet.

Η «ηρωίδα της Αναβύσσου», όπως την αποκαλούσαν ήδη τα ΜΜΕ, είχε βρεθεί καλεσμένη και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μεσάνυχτα.
Είχε παραδεχτεί πως στις φωτιές κινδύνεψε η ζωής της, είχε αποκαλύψει πως τηλεφώνησε τους γονείς της για να τους αποχαιρετήσει όταν είδε τις φλόγες να πλησιάζουν, ενώ είχε αναφερθεί και στο ευχάριστο γεγονός όταν βοήθησε μια γυναίκα να γεννήσει μέσα σε ένα ασανσέρ.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί μετά το 47':

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved