Κατερίνα Καραβάτου: Αυτοί οι συνεργάτες της από τη Φωλιά των Κου Κου θα είναι μαζί της στο Mega!
Media

Κατερίνα Καραβάτου: Αυτοί οι συνεργάτες της από τη Φωλιά των Κου Κου θα είναι μαζί της στο Mega!

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι και επίσημα στο... Mega και μετά την ανακοίνωση του σταθμού, η παρουσιάστρια έκανε και τις πρώτες δηλώσεις της, όμως ποιοι συνεργάτες της θα την ακολουθήσουν στο νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα; 

Η ανακοίνωση ανέφερε: «Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Κατερίνα Καραβάτου στο δυναμικό του.

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι η φίλη που αγαπάμε να βλέπουμε στη μικρή οθόνη, η παρουσιάστρια που δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά της. Η ειλικρίνειά της «σπάει» την οθόνη και αγγίζει κάθε τηλεθεατή. Άμεση, δυναμική, οξυδερκής. Η Κατερίνα Καραβάτου διέγραψε πορεία συνεπή και κέρδισε την δημοφιλία της με το «σπαθί» της, δουλεύοντας σκληρά. Έρχεται στο MEGA για να εμπλουτίσει με το ταλέντο της το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σ’ ένα παζλ που μόνο εκπλήξεις μπορεί να υποσχεθεί.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν.».

Και με τη σειρά της η παρουσιάστρια έκανε και την πρώτη της ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Θυμάστε που τα λέγαμε και με ρωτούσατε που θα τα πούμε από Σεπτέμβρη; Και εγώ σας έλεγα υπομονή να πάει αρχές Αυγούστου και θα σας πω. Ε, ήρθαν οι πρώτες μέρες του Αυγούστου. Οπότε με πολύ πολύ μεγάλη χαρά θέλω να σας πω ότι θα τα λέμε στο Mega από τον Σεπτέμβρη, το Mega το καλό. Και είμαι πολύ ευτυχισμένη γι’ αυτό»!

Όπως φαίνεται δύο συνεργάτες της από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου- Κου», πρόκειται να την ακολουθήσουν στο Mega σύμφωνα με δημοσίευα της Real life!

Δες ποιοι θα την ακολουθήσουν στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved