Άγριες μέλισσες: Ο αδελφός της Σοφούλας μεγαλώνει και φέρνει ανατροπές
Media

Άγριες μέλισσες: Ο αδελφός της Σοφούλας μεγαλώνει και φέρνει ανατροπές

Άγριες μέλισσες: Ο τρίτος κύκλος της δραματικής σειράς του ANT1 έρχεται με μεγάλες ανατροπές, όχι μόνο για τις αδελφές Σταμίρη αλλά και για την οικογένεια Τόλια.

Οι σεναριογράφοι της σειράς Άγριες μέλισσες σκοπεύουν και φέτος να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τα νέα επεισόδια. Οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη. Εκτός από τις οικογένειες Σταμίρη και Σεβαστών μια ακόμη οικογένεια, αυτή του Περικλή Τόλια, θα δοκιμαστεί στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Ο μικρός γιος του Κοινοτάρχη μεγαλώνει και ετοιμάζεται να αναστατώσει τόσο τους γονείς και τα αδέλφια του όσο και τους κατοίκους του Διαφανίου.

Η Σοφούλα ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του Άγγελου και θα αποκτήσει και το πρώτο της παιδί. Η χαρά στο χωριό μεγάλη και όλοι περιμένουν το μωράκι για να γεμίσει και πάλι χαμόγελα το χωριό.

Η χαρά δε θα κρατήσει πολύ αφού ο ερχομός του Ακύλα και της οικογένειάς του γεμίζουν σκοτάδι το Διαφάνι και τους κατοίκους του. Η χούντα με τους νέους νόμους και τις απαγορεύσεις τους τρομοκρατούν και τους εξοργίζουν. Ο Περικλης Τόλιας πρέπει να «παίξει» με τους κανόνες της χούντας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Χρήστος Πλαϊνης ανέφερε ότι ο Περικλής Τόλιας θα δημιουργήσει μαζί με τους παπά Γρηγόρη,Προύσαλη, Νέστορα και τον Άγγελο μια μικρή οργάνωση, δίνοντας το δικό της αγώνα ενάντια στη δικτατορία.

Οι περιπέτειες του Τόλια δεν σταματούν στο κρυφό του ρόλο και στην οργάνωση που έχει δημιουργήσει με τους φίλους του. Ο γιος του μεγαλώνει και θα τον δούμε να μπλέκει σε περιπέτειες με τον Κοινοτάρχη να μην μπορεί να τις διαχειριστεί.

«Θα υπάρξουν και καινούργια πρόσωπα, τα οποία θα ενεργοποιηθούν στο οικογενειακό περιβάλλον. Μεγαλώνει ο μικρός γιος του και εμφανίζεται πια με συμμετοχή στη σειρά. Θα δούμε και μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία με αυτό το κομμάτι. Γενικά, η οικογένειά του ήταν και είναι το κέντρο του. Θα γίνουν πολλά πράγματα τόσο με τη Σοφούλα όσο και με το γιο του», είπε ο Χρήστος Πλαϊνης στο τηλεοπτικό περιοδικό 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved