Έντουαρντ Στεργίου: Η μεγάλη απόφαση και η πολιορκία
Media

Έντουαρντ Στεργίου: Η μεγάλη απόφαση και η πολιορκία

Έντουαρντ Στεργίου: Κέρδισε τις εντυπώσεις από τη συμμετοχή του στο GNTM και τώρα είναι έτοιμος να πει το ναι σε μια ακόμη μεγάλη πρόκληση.

Ο Έντουαρντ Στεργίου μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μοντέλων κέρδισε όχι μόνο πολλές θαυμάστριες αλλά κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα και την προσοχή των expert από το χώρο του μόντελινγκ.

Τώρα ετοιμάζεται για μια νέα πρόκληση και είναι έτοιμος να πει το ναι και να βρεθεί και πάλι στους τηλεοπτικούς δέκτες μας. Ο Έντουαρντ έχει δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει στο Dancing with the stars με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Το τελευταίο διάστημα δέχεται πίεση από τους από την παραγωγή να πει το μεγάλο ναι και να ανήκει στο καστ των επώνυμων που θα ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες μπροστά σε κριτική επιτροπή και κοινό.

Όπως όλα δείχνουν το μοντέλο βρίσκεται ένα βήμα πριν κλείσει το μεγάλο deal για να μάθει χορευτικές φιγούρες.

Σε συζητήσεις λέγεται ακόμα πως είναι η Μαίρη Μηνά, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αγγελική» που προβλήθηκε από τον ALPHA, η Μαριέλα Δουμπού που υποδύθηκε τη Δανάη στην ίδια σειρά, ο MasterChef Σταύρος Βαρθαλίτης, ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Καραγκούνης και ο πολίστας Γιώργος Αφρουδάκης αλλά και ο Γιάννης Δρυμωνάκος. Κοντά στο να πουν το ναι, σύμφωνα με το tv 24, είναι η Μπέσσυ Αργυράκη και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved