Πετρούλα-Αντώνης Κανάκης: Νέος...mediaκος «έρωτας»
Media

Πετρούλα-Αντώνης Κανάκης: Νέος...mediaκος «έρωτας»

Απολαυστική ήταν η σάτιρα των ράδιο Αρβύλα στην Πετρούλα Κωστίδου, με αφορμή τα ρεπορτάζ επικαιρότητας της παρουσιάστριας του Star, η οποία αποκάλυψε ότι ο μεγάλος της έρωτας είναι ο Αντώνης Κανάκης!

Ο πρώτος που βρέθηκε στο στόχαστρο της Πετρούλας και στην συνέχεια στο «μάτι» των Ράδιο Αρβύλα ήταν ο Mr Blue eyes, ο εκπρόσωπος της Τρόϊκας. «Ελα μαζί μου για μια νύχτα μόνο», είπε πριν από λίγες ημέρες η Πετρούλα, απευθυνόμενη στον εκπρόσωπο και η παρέα του Αντώνη Κανάκη δεν το άφησε φυσικά ασχολίαστο. «Ε , άντε και συ βρε Mr Blue eyes, πέρασε μια νύχτα με την Πετρούλα».

Η συζήτηση συνεχίστηκε με τον Αντώνη Κανάκη να αποκαλύπτει τι λέει η παρέα των Ράδιο Αρβύλα στα παρασκήνια της εκπομπής: «Συζητούσαμε για τον κύριο αυτό, τι μπορεί να λέει η γυναίκα του, όταν εκείνος της λέει ότι πηγαίνει στην Ελλάδα. Σκεφτείτε τώρα να της λέει ότι πάω στην Ελλάδα για δουλειά και να βλέπει την… Πετρούλα! Πανάθεμά σε που σε παντρεύτηκα! , θα λέει η γυναίκα του…»

Η ανάλυση των Ράδιο Αρβύλα συνεχίστηκε με αφορμή το ρεπορτάζ της Πετρούλας στον υπουργό Λοβέρδο, το οποίο η Πετρούλα αποκάλεσε κύριο… Λοβερδούλη και λίγο αργότερα... Λοβερδουλίνο! Κατά την διάρκεια του ρεπορτάζ που έκανε μάλιστα η Πετρούλα όταν πήγε να συναντήσει τον υπουργό υγείας, αποκάλυψε ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος μόλις την είδε, της είπε «έλα μέσα κοπέλα μου μην κρυώνεις». Καταλαβαίνετε τι είπε το στόμα των Ράδιο Αρβύλα… «Μα...Λοβερδούλης;»

Πηγη: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved