Ο Γιατρός: Οι συνέπειες μετά τα όσα συνέβησαν θα είναι τραγικές για όλους
Media

Ο Γιατρός: Οι συνέπειες μετά τα όσα συνέβησαν θα είναι τραγικές για όλους

Ο Γιατρός: Στο σημερινό επεισόδιο (17/8), ο Δρ. Αντίλ έχει συνειδητοποιήσει πως η Νάζλι δεν αντέχει να ξαναγίνει κοπέλα του Αλί.

Έτσι αποφασίζει να τον βοηθήσει να μη χάσει και την καινούργια του φίλη, την Έζο. Με ένα πονηρό τέχνασμα ανακαλύπτει σε ποια κλινική την έχει στείλει η μητέρα της. Πριν προλάβει όμως να μοιραστεί τα καλά νέα με τον Αλί, οι εξελίξεις τον προλαβαίνουν. Το μίσος που έχει γεμίσει τους διαδρόμους του νοσοκομείου εκρήγνυται σε μια στιγμή, και βρίσκει το στόχο του. Οι συνέπειες θα είναι τραγικές για όλους.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές είδαμε χθες το βράδυ.

Συγκεκριμένα:

Ο Φέρμαν και ο Μπελίζ γίνονται τυχαία μάρτυρες ενός αιματηρού περιστατικού βίας. Οι τραυματίες καταλήγουν στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ, ενώ οι συγγενείς τους συγκεντρώνονται και περιμένουν να μάθουν νέα για την κατάσταση των δικών τους. Δεν πρόκειται όμως για δύο οποιεσδήποτε οικογένειες: ανάμεσά τους υπάρχει βεντέτα και μίσος που κρατά πολλά χρόνια. Έτσι, η κατάσταση είναι εκρηκτική όχι μόνο μέσα στο χειρουργείο αλλά και στους χώρους αναμονής. Όταν η σπίθα γίνει κανονική φωτιά, η Νάζλι θα βρεθεί σε πραγματικό κίνδυνο και ο Αλί θα προσπαθήσει πάση θυσία να τη σώσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved