Άγριες Μέλισσες: Μαρία Αντουλινάκη: Η Αγορίτσα δίνει δυνατό σπόιλερ για τον τρίτο κύκλο της σειράς!
Media

Άγριες Μέλισσες: Μαρία Αντουλινάκη: Η Αγορίτσα δίνει δυνατό σπόιλερ για τον τρίτο κύκλο της σειράς!

Η Μαρία Αντουλινάκη η οποία υποδύεται στην αγαπημένη σειρά Άγριες Μέλισσες την Αγορίτσα αποκαλύπτει πολλά για τον ρόλο της στον νέο κύκλο αλλά και μας προετοιμάζει αλλά και για τις συγκλονιστικές εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν! 

Διαβάστε τι αποκάλυψε για τον νέο κύκλο της σειράς η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της...

Και ξεκίνησαν και τα γυρίσματα στις «Άγριες μέ­λισσες». Η Αγορίτσα την οποία υποδύεστε είναι η απόλυτα θετική ηρωίδα. Το λαμβάνετε αυτό από το κοινό;

«Στον μέγιστο βαθμό. Μου λένε: "Είστε η μόνη καλή στις Άγριες μέλισσες" ή "Να ένας καλός άνθρωπος στο Διαφάνι" αν και υπάρχουν κι άλλοι. Όμως η Αγορίτσα αντιπροσωπεύει το απόλυτο καλό, είναι άνθρωπος αγνός. του δικαίου, δεν κρύβει τίποτα και δεν θέλει το κακό κανενός. Όταν όλο το σπίτι των Σεβαστών ήταν εναντίον της Ελένης, εκείνη την εκτιμούσε και της έλεγε να προσέχει. Βοήθησε την Ασημίνα που μπήκε στο σπίτι νύφη, αλλά και τον Νικηφόρο όταν άλλαξε χαρακτήρα. Ακόμη και τον Δούκα συνέτρεξε ενώ ήξερε ότι φταίει. Και του το είπε. Η Αγορίτσα δεν κομπιάζει και θα πει την άποψή της».

Και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει μεγάλο κοινό.

«Γράφουν διάφορα όπως "Έλα και στο δικό μας σπίτι" ή "Αγορίτσα. Τι θα μαγειρέψεις σήμερα;” και γελάω πολύ. Το χαίρομαι».

Τι επιφυλάσσει η μοίρα στην Αγορίτσα; Θα μείνει με τη Μυρσίνη και τον Δούκα ή με τα παιδιά τους;

«Με τη Μυρσίνη και τον Δούκα θα μείνει στη Λάρισα και θα είναι τρόπον τινά ο συνδετικός τους κρίκος. Εκείνη τα έχει καλά με όλους. Δεν της κλείνει κανείς την πόρτα. Αυτός ο κύκλος θα είναι τελείως διαφορετικός από τον πρώτο και τον δεύτερο από γραφής σεναρίων. Μπαίνουμε στη χούντα, αλλάζουν οι άνθρωποι. O τρόπος που εκδηλώνονται, υπάρχει απαγόρευση. Ελπίζω να καταφέρουμε να τα βγάλουμε όλα αυτά και να τα δείξουμε όπως τα λέει το σενάριο. Έχουμε δουλίτσα. Μάλιστα ένας ιστορικός θα μας μιλήσει για την εποχή, για την οποία έχει γίνει έρευνα, για να μην ψάχνει ο καθένας μόνος του για τα τεκταινόμενα εκείνης της περιόδου».

Έχετε τον ίδιο ενθουσιασμό για τον τρίτο κύκλο όπως και για τον πρώτο;

«Έχω μεγαλύτερο. Την πρώτη χρονιά έλεγα ότι είναι ένα πολύ δυνατό κείμενο που θα πάει σίγουρα καλά. Τη δεύτερη είχα αγωνία για το αν θα καταφέρουμε να κρατήσουμε όλο αυτό το κοινό. Όταν διάβασα τα σενάρια που ήταν από ανατροπή σε ανατροπή και τις ιστορίες που άνοιγαν, είπα ότι θα τα καταφέρουμε. Τώρα όλοι έχουμε την ίδια προσμονή και ακόμη περισσότερη για την τρίτη σεζόν. Το κανάλι δεν ήθελε να ολοκληρωθεί η σειρά και καλά έκανε. Αφού συμφώνησε η Μελίνα Τσομπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης.

Οι συγγραφείς μας, μαζί με τον σκηνοθέτη μας Λευτέρη Χαρίτο, είπα σίγουρα έχουν νέα πράγματα να δώσουν. Όταν μας εξήγησαν πώς θα κινηθεί η ιστορία, μας δημιουργήθηκε ξανά η ασφάλεια σε υπερθετικό βαθμό και μια αγωνία αλλά αυτή τη φορά δημιουργική όχι για το πώς θα πάει αλλά για το πότε θα ξεκινήσουμε».

Πηγή: TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved