Νικόλτσιου-Αλεβίζου-Γρηγοριάδης: «Έχουμε δέσει πολύ καλά όλη η ομάδα»
Media

Νικόλτσιου-Αλεβίζου-Γρηγοριάδης: «Έχουμε δέσει πολύ καλά όλη η ομάδα»

Το φετινό καλοκαίρι η Μαρία Νικόλτσιου, η Έφη Αλεβίζου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Alpha παντού».

Η Μαρία Νικόλτσιου, η Έφη Αλεβίζου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης έχουν αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης της καθημερινής εκπομπής Alpha παντού συνδυάζοντας ενημέρωση, ψυχαγωγία με έξυπνο και σωστό τρόπο.

Οι παρουσιαστές μίλησαν στο περιοδικό TvΤύπος, λίγες ημέρες πριν ξεσπάσουν οι καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα μας και αναφέρθηκαν στην εκπομπή τους αλλά και τη συνεργασία τους.

Πώς είναι η εμπειρία από το καθημερινό καλοκαιρινό μαγκαζίνο;

ΕΦΗ ΑΛΕΒΙΖΟΥ; Πραγματικά, περνάμε πολύ καλά! Είναι κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ τόσα χρόνια και ομολογώ πως όταν μου προτάθηκε, δεν ήξερα τι να περιμένω. Όμως, είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, πολύ διαφορετική σε σχέση με το δελτίο, πιο κουραστική, καθώς η εκπομπή κρατάει 3 ώρες, αλλά και πιο... ευχάριστη νομίζω. Και για μένα και για τους τηλεθεατές, αν κρίνω από τα μηνύματα που παίρνουμε. Είναι ωραίες οι αλλαγές τελικά!

ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ: Εξαιρετική θα έλεγα. Έχουμε δέσει πολύ καλά όλη η ομάδα και αυτό, από ό,τι φαίνεται, το εισπράττουν και οι τηλεθεατές που μας τιμούν με την προτίμηση τους!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ: Είναι σαν ένα όμορφο ταξίδι σε ένα νησί των Κυκλάδων με δύο όμορφες φίλες και παρέα τους τηλεθεατές μας. Άλλες φορές ο δρόμος είναι ομαλός και άλλες φορές πέφτεις σε χωματόδρομο. Πιστεύω όμως ότι όταν θα φτάσουμε στον τελικό προορισμό, το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό και θα μείνει μια γλυκιά ανάμνηση τόσο σε εμάς όσο και στους τηλεθεατές μας.

Πόσο δύσκολο είναι να «παντρεύονται» ενημέρωση και πιο ανάλαφρα θέματα;

Ε.ΑΛ.: Είναι πιο εύκολο απ' όσο φαίνεται, ιδίως όταν είσαι καλά προετοιμασμένος και κυρίως έχεις μια τόσο έμπειρη ομάδα συνεργατών να σε υποστηρίζει και να σε πλαισιώνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αλλά θεωρώ ότι το μεγάλο μας «πλεονέκτημα» είναι η χημεία με τη Μαρία και τον Γιώργο. Και για να χρησιμοποιήσω ένα αγαπημένο κλισέ, «περνάμε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω».

Μ.ΝΙΚ.: Μια χαρά παντρεύεται καθώς είμαστε και οι τρεις άνθρωποι της ενημέρωσης, αλλά θεωρώ ότι έχουμε και χιούμορ και ταξιδιάρα διάθεση

Γ.ΓΡ.: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι καθόλου εύκολο αλλά και καθόλου δύσκολο. Χρειάζεται ισορροπία. Σωστές δόσεις ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και σίγουρα μια καλή ομάδα που θα ετοιμάζει ποιοτικά και ενδιαφέροντα θέματα. Είναι καλοκαίρι. Είμαστε όλοι κλεισμένοι στα σπί¬ια μας έναν ολόκληρο χειμώνα. Πιστεύω ότι όσο σκληρή και να είναι η επικαιρότητα πρέπει να αρχίσουμε να χαμογελάμε και να ψυχαγωγηθούμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved