Νικόλτσιου-Αλεβίζου-Γρηγοριάδης: «. Η τηλεόραση δεν είναι 100άρι, είναι μαραθώνιος»
Media

Νικόλτσιου-Αλεβίζου-Γρηγοριάδης: «. Η τηλεόραση δεν είναι 100άρι, είναι μαραθώνιος»

Η Μαρία Νικόλτσιου, η Έφη Αλεβίζου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης έχουν αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης της καθημερινής εκπομπής Alpha παντού συνδυάζοντας ενημέρωση, ψυχαγωγία με έξυπνο και σωστό τρόπο.

Το φετινό καλοκαίρι η Μαρία Νικόλτσιου, η Έφη Αλεβίζου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Alpha παντού.

Οι παρουσιαστές μίλησαν στο περιοδικό TvΤύπος, λίγες ημέρες πριν ξεσπάσουν οι καταστροφικές πυρκαγιές και αναφέρθηκαν στην εκπομπή τους αλλά και τη συνεργασία τους.

Η Μαρία Νικόλτσιου, η Έφη Αλεβίζου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης έχουν αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης της καθημερινής εκπομπής Alpha παντού συνδυάζοντας ενημέρωση, ψυχαγωγία με έξυπνο και σωστό τρόπο.

Ποιος είναι ο μαέστρος της ομάδας και πώς είναι η μεταξύ σας συνεργασία;

Ε.ΑΛ.: Στην αρχισυνταξία της εκπομπής είναι η Μαρία Κολοβού την οποία αγαπά-με όλοι και κυρίως εκτιμάμε παρά πολύ, και ο Γιώργος (Γρηγοριάδης). Η Μαρία μας καθοδηγεί και από το κοντρόλ. Εχει τεράστια εμπειρία στο ρεπορτάζ στον δρόμο, τον οποίο εξακολουθεί να λατρεύει. Είναι όμως δίπλα μας, από το πρώτο δευτερόλεπτο αυτής της εκπομπής και η διευθύντρια μας, η Αρτεμις Δήμου.

Μ.ΝΙΚ.: Η αρχισυντάκτρια μας, η Μαρία Κολοβού. Εχει πολλά πολλά χρόνια εμπειρία στο ρεπορτάζ αλλά και στο κοντρόλ και είναι και ωραία τύπισσα, άρα η συνεργασία είναι εξαιρετική. ,

Γ.ΓΡ.: Ο μαέστρος είναι η διευθύντρια μας, η Άρτεμις Δήμου. Από εκεί και πέρα τα πρώτα βιολιά είναι η Έφη, η Μαρία και κοντραμπάσο εγώ! Μαζί μας όμως έχουμε υπέροχες κυρίες, όπως η Χριστίνα Ιορδανίδου, βιρτουόζα των διεθνών ειδήσεων και των Ελλήνων του εξωτερικού και η Μαρία Κεφάλα στις ειδήσεις της περιφέρειας. Και φυσικά η Βίκυ Χαντζή. Ενα υπέροχο κορίτσι που εργάζεται πυρετωδώς και μας εκπλήσσει πάντα με τα εντυπωσιακά θέματα της.

Είστε ευχαριστημένοι από την τηλεθέαση; Το καλοκαίρι είναι πάντα μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για πρωτιές!

Ε.ΑΛ.: Είναι πολύ-νωρίς ακόμα για να κρίνουμε την τηλεθέαση νομίζω, ιδίως σε ένα τόσο concept, όπως η εκπομπή μας, αλλά ναι, είμαστε ευχαριστημένοι! Εχθρός -του καλού είναι το καλύτερο, Βέβαια!

Μ.ΝΙΚ,: Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και ο κόσμος μας τιμά και όσο μας μαθαίνει θα πηγαίνουμε ακόμη καλύτερα.

Γ.ΓΡ.: Όλα τα πράγματα στον καιρό τους. Με σκληρή δουλειά και αγάπη όλα γίνονται. Η τηλεόραση δεν είναι 100άρι, είναι μαραθώνιος. Στο τέλος θα δούμε τι πετύχαμε και τι όχι. Η αρχή ήταν ικανοποιητική αλλά πιστεύω ότι μπορούμε και καλύτερα.

Πώς μεταφράζετε την έννοια της τηλεοπτικής επιτυχίας;

Ε.ΑΛ.: Δεν υπάρχει μια «κοινή μετάφραση» για όλους. Για εμένα, «τηλεοπτική επιτυχία» είναι να βλέπεις τον εαυτό σου στο γυαλί, να σου αρέσει η «εικόνα» σου, να κάνεις πρώτα απ' όλα αυτοκριτική και να προσπαθείς να βελτιωθείς και κυρίως να συνειδητοποιείς ότι η δουλειά σου δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, είναι μια δουλειά! Τώρα αν αυτό συνοδεύεται από καλά σχόλια από τους τηλεθεατές, ακόμα καλύτερα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved