Άγριες μέλισσες: Οι αδελφές Σταμίρη δοκιμάζονται ξανά- Τίποτα δε θα είναι το ίδιο
Media

Άγριες μέλισσες: Οι αδελφές Σταμίρη δοκιμάζονται ξανά- Τίποτα δε θα είναι το ίδιο

Άγριες μέλισσες: Πολλές Θα είναι οι αλλαγές που θα δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς. Το Διαφάνι διανύει χρονολογικά την περίοδο της δικτατορίας. Όσα Θα προκύψουν πρόκειται να επηρεάσουν άμεσα τη ζωή των αδελφών Σταμίρη, οι οποίες παλεύουν για όσους αγαπούν.

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς Άγριες μέλισσες, η σχέση των άλλοτε αγαπημένων τριών αδελ­φών Σταμίρη δοκιμάστηκε πολλές φορές. Ωστόσο, στο τέλος και οι τρεις έβαλαν στην άκρη όσα τις χώριζαν και όλες τις σκληρές κου­βέντες που είπε η μια στην άλλη και ενώθηκαν σαν γροθιά, όπως θα ήθελε ο πατέρας τους να είναι πάντα.

Όμως, η καθεμία κουβα­λά τη δική της προσωπική ιστορία, που θα συνεχίσει με αμείωτο και πιο έντονο ρυθμό στον τρίτο κύκλο της σειράς, που αναμένεται να κάνει πρε­μιέρα τον Σεπτέμβριο. Ήδη η Μελίνα Τσομπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης έχουν γράψει τις πρώτες ιστορίες και, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mytv, πρόκειται για τον πιο δυνατό και ανατρεπτικό κύκλο.

Η αρχή της δύ­σκολης επταετίας της δικατατορίας στην Ελλάδα βρίσκει τις αδελφές Στα­μίρη να προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Από τη μία, η Ελένη με τον Λάμπρο θέλουν να ξεχάσουν τη μοιραία νύχτα που ο Μιλτιάδης θυσίασε τη ζωή του για να τις σώσει. Οι δυο τους θα προσπαθήσουν μα­ζί να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους αγοράζοντας νέα κτήματα, κι έχουν την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα καταφέρουν να αποκτήσουν ένα μωρό. Όμως, η χούντα και συγκεκριμένα ο Ακύλας Μεγαρίτης έχουν άλλα σχέδια γι' αυτούς. Ο Λάμπρος εξο­ρίζεται σε ένα απομακρυσμένο νησί. Η Ελένη μένει πίσω στο Διαφάνι, να προσπαθεί να σώσει όποιον μπορεί με κάθε τρόπο, ενώ στη ζωή της ει­σβάλλει και ο Ζάχος ο οποίος ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Παράλληλα, η Δρόσω είναι αποφασισμένη να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Κωνσταντή και να συνεχίσει να ζει αρμονικά με τον μικρό Σέργιο και την Ασημίνα στο Διαφάνι. Ωστόσο, αν και μακριά από τον Κωνσταντή, καθώς εκείνος θα μένει στη Λάρισα, το μυαλό και η καρδιά της του ανή­κουν. Παρ' όλα αυτά, στον επόμενο κύκλο, θα γνωρίσει νέες προκλήσεις στη ζωή της, που αφορούν όχι μόνο νέα πρόσωπα, αλλά και δύσκολες καταστάσεις. Κι εκείνη θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να διασφαλί­σει τη σωτηρία της οικογένειάς της από τους ανθρώπους της χούντας, οι οποίοι πια θα διαφεντεύουν το Διαφάνι.

Και η Ασημίνα, όμως, θα περά­σει αρκετά δύσκολα. Βάζει οριστικό τέλος στην κόντρα της τόσο με τον Νικηφόρο όσο και με την αδελφή της. Η δικαστική διαμάχη για την κη­δεμονία του Σέργιου σταματάει, ενώ όλα δείχνουν πως η αγάπη που τη δένει με τον Νικηφόρο είναι μοναδική και ακόμη δεν έχει σβήσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ασημίνα θα έχει ενεργό ρόλο στην Αντίσταση, ενώ ενδεχομένως να εμπλακεί ο ρόλος της με έναν εκδό­τη της Λάρισας τον οποίο θα υποδυθεί ο Οδυσσεάς Παπασπηλιόπουλος.

Θα τη δούμε να μην αντέχει να βλέπει αγαπημένους της ανθρώπους να βασανίζονται και να εξορίζονται και είναι αποφασισμένη να δράσει προ­ κειμένου να συμβάλει στο τέλος της δικτατορίας. Για κανέναν δεν θα εί­ναι ίδιο τίποτα στον τρίτο και πιο καθοριστικό κύκλο της σειράς. Τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη ζωή των ηρώων ανοίγουν καινούργιες ιστορίες και φέρνουν μαζί τους μυστικά και σκοτεινά σχέδια. Η ζωή των αδελφών Σταμίρη αναμένεται να επηρεαστεί άμεσα.

Δείτε το τρέιλερ του τρίτου κύκλου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved