Elif: Αυτό είναι το τέλος του Ταρίκ
Media

Elif: Αυτό είναι το τέλος του Ταρίκ

Elif: Ο έρωτας του Ταρίκ για τη Ρανά τον οδήγησε σε αδίστακτες πράξεις εναντίον της Χουμεϊρά και των Χακτανίρ.

Ωστόσο, όπως Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Elif, αυτός ο έρωτας θα γίνει η αιτία για να καταστραφεί και ο ίδιος ολοκληρωτικά και να πληρώσει για όσα έχει κάνει.

Ο Ταρίκ εγκαταλείπει τη Χουμεϊρά και την έπαυλη των Χακτανίρ μαζί με όσα χρήμα­τα είχαν στο χρηματοκιβώτιό τους, αλλά και τις μετοχές της Χουμεϊρά. Οι επόμενες μέρες, όμως, είναι κρίσιμες για εκείνον, καθώς η Ματσιντέ τον καταγγέλλει στην Αστυνομία και στήνεται μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Μαζί του βρίσκεται και η Ρανά, η οποία τον εμπιστεύεται όταν της υπόσχεται πως θα ζήσουν μία μεγάλη και χλιδάτη ζωή μακριά απ’ όλους. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένει ο Ταρίκ. Η απόφασή του να φύγει από τη Χουμεϊρά θα είναι και η αρχή του τέλους για εκείνον.

Όσο βρίσκεται με τη Ρανά στο κρησφύγετό του, μιλάει στους άντρες του λέγοντάς τους πως σύντομα οι μετοχές της Χουμεϊρά θα πουληθούν και έτσι θα έχει,στη διάθεσή του πολ­λά χρήματα για να το σκάσει από τη χώρα. Η Ρανά, όμως, έχει αρχίσει να το ξανασκέφτεται, καθώς αντιλαμβάνεται πως ο Ταρίκ είναι αδίστακτος και ικανός να φτάσει στον φόνο προ- κειμένου να πετύχει τους στόχους του. Από την άλλη, ο Κερέμ αναρωτιέται πού είναι ο Τα­ρίκ. Η Ματσιντέ τού λέει τη μισή αλήθεια, ενώ η Χουμεϊρά παθαίνει μια νευρική κρίση στο δωμάτιο που είχε ετοιμάσει για το μωρό της. Ακόμη, η Ματσιντέ δεν πιστεύει πως πρόκει­ται για σύμπτωση το ότι το μέρος από όπου εξαφανίστηκε ο Μουσταφά ήταν κοντά στο ση­μείο που η Χουμεϊρά ένιωσε πόνους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Υποψιάζεται πως ο Ταρίκ έχει κάποια σχέση, αλλά αυτή τη στιγμή μέλημά της είναι να συμπαρασταθεί στην κόρη της. Παρ’ όλα αυτά, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Αστυνομία

Η Χουμέϊρα εξομολογείται τα πάντα

Η Ρανά είναι στο σπίτι που κρύβεται ο Ταρίκ και βαριέται. Δεν υπάρχει ούτε καν τηλεόραση και καμία άλλη άνεση ή πολυ­τέλεια. Ο άντρας τής εξηγεί πως για λίγο καιρό θα πρέπει να ζουν στο παρασκή­νιο, αλλά αυτό δεν της αρέσει καθόλου. Στην έπαυλη, η Ματσιντέ επιμένει να πι­έζει τη Χουμεϊρά να της μιλήσει για εκεί­νη την τρομερή μέρα, γιατί ίσως έτσι λύ­σουν και το μυστήριο της εξαφάνισης του Μουσταφά. Η Χουμεϊρά πιστεύει πως ο Ταρίκ το έσκασε με μία άλλη γυναίκα και όλα τα άλλα είναι γελοίες υποθέσεις, γι' αυτό και αποφεύγει να μιλήσει.

Η Ματσιντέ αναγκάζεται να της πει πως ο άντρας της ίσως έχει σκοτώσει τον Μουσταφά. Στην αρχή, η Χουμεϊρά αρνείται να πιστέ­ψει τις κατηγορίες της, αλλά στη συνέ­χεια αρχίζει να καταλαβαίνει ποιος είναι ο άντρας που παντρεύτηκε και αποφα­σίζει να μιλήσει. Η Χουμεϊρά εξομολο­γείται στη μητέρα και στον αδελφό της πως ο Ταρίκ έχει σχέση με τη Ρανά και πως τους είδε μαζί την ημέρα που έχα­σε το παιδί της. Την ίδια ώρα, οι έρευνες της Αστυνομίας αποδίδουν. Αστυνομικοί εισβάλλουν στο σπίτι που κρύβονταν ο Ταρίκ και η Ρανά, αλλά το ζευγάρι έχει πάει να συναντήσει τον άνθρωπο με το καράβι που θα τους φυγαδεύσει.

Ο Ταρίκ προσπαθεί να καθησυχάσει την αγαπη­μένη του πως όλα θα πάνε καλά. Όμως αυτή δεν δείχνει κανέναν ενθουσιασμό πια. Καθώς επιστρέφουν στο σπίτι, βλέ­πουν την Αστυνομία και το σκάνε, και οι ανησυχίες της Ρανά αυξάνονται. Ο Τα­ρίκ αντιμετωπίζει προβλήματα στην ορ­γάνωση της διαφυγής τους, αλλά πρέ­πει να βρει και ένα νέο μέρος για να κρυ­φτούν μέχρι να φύγουν. Η γυναίκα χάνει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, ενώ το μέρος που βρίσκουν για να μεί­νουν είναι άθλιο και δεν έχουν φαγητό και νερό. Η Ρανά ζητάει από τον Ταρίκ να λύσει αυτό το θέμα, ωστόσο δεν διαμαρ­τύρεται για τις συνθήκες στις οποίες ζουν γιατί ετοιμάζει το δικό της σχέδιο. Η γυ­ναίκα φέρεται καλά στον Ταρίκ και δεν παραπονιέται.Έχει αποφασίσει να αντι­στρέφει την κατάσταση που βιώνει, αλλά στα σχέδιά της δεν βρίσκεται ο Ταρίκ.Ίσα ίσα, σκοπεύει να τον καταστρέψει προκειμένου να ωφεληθεί η ίδια.

Ο Ταρίκ τής λέει πως είναι τυχερός που την έχει στη ζωή του, ενώ, όταν τις επόμενες μέρες πουλάει τις μετοχές της εταιρείας, η Ρα­νά παρακολουθεί με ένα αινιγματικό χα­μόγελο. Εκείνη αγόρασε τις μετοχές, κα­θώς τον παγίδευσε μαζί με τον δικηγόρο του. Μάλιστα, την ημέρα που ο Ταρίκ πε­ριμένει να παραλάβει το χρηματικό ποσό για τις μετοχές, η Ρανά έχει καλέσει την Αστυνομία για να τον συλλάβει. Η γυναί­κα που αγάπησε όσο τίποτα και θυσίασε για εκείνη τη ζωή του είναι και αυτή που τον κατέστρεψε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved