MasterChef: H Μαργαρίτα τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στον Τζιοβάνι - Η κοινή φώτο τους από την Ρόδο
Media

MasterChef: H Μαργαρίτα τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στον Τζιοβάνι - Η κοινή φώτο τους από την Ρόδο

H Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η νικήτρια του MasterChef  τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στον Τζιοβάνι Σκαράτζι.

Η Μαργαρίτα και ο Τζιοβάνι γνωρίστηκαν μέσα στο MasterChef και έγιναν φίλοι!

Η Μαργαρίτα είχε δώσει την υπόσχεση να βρεθεί στη Ρόδο τον Αύγουστο για να κάνει διακοπές με τον Τζιοβάνι Σκαράτζι. Το είχε πει λοιπόν και… το έκανε!

Η νικήτρια του ριάλιτι κράτησε το λόγο της και ο Ιταλός σεφ έσπευσε να ενημερώσει τους followers του στο Instagram ότι η Μαργαρίτα κράτησε τον λόγο της και δημοσίευσε και μία κοινή τους φωτογραφία αγκαλιά.

Ο Τζιοβάνι δημοσίευσε τη φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα στο Instagram:

«Κάθε υπόσχεση, είναι χρέος μας να την υλοποιούμε. Γι’ αυτό το λόγο βρισκόμαστε μαζί εδώ. Ωστόσο οι μέρες που διανύουμε δεν είναι κατάλληλες για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Έτσι η Μαργαρίτα μας με την απλότητα και τη θετική της ενέργεια θα μας κρατήσει απλά συντροφιά για λίγες ημέρες. Το γαστρονομικό μας ταξιδάκι αναβάλλεται για πιο ήρεμες ημέρες. Μοιραζόμαστε τον πόνο των συνανθρώπων μας που τρέχουν να σώσουν και να σωθούν από τη φωτιά όλες αυτές τις ημέρες και θαυμάζουμε το θάρρος και το κουράγιο τους, ωστόσο καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δείξουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο, από την Ελλάδα το καλοκαίρι!

Τζιοβάνι-Μαργαρίτα».

Δείτε παρακάτω την κοινή φωτογραφία τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved