Καλοκαίρι #not: Τέλος η Τζωρτζέλα Κόσιαβα από την εκπομπή – Οι αναρτήσεις στο Instagram
Media

Καλοκαίρι #not: Τέλος η Τζωρτζέλα Κόσιαβα από την εκπομπή – Οι αναρτήσεις στο Instagram

Παρελθόν στην εκπομπή Καλοκαίρι #not αποτελεί η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Η δημοσιογράφος κάνει χρήση της καλοκαιρινής άδειάς της με σκοπό να γεμίσει τις μπαταρίες της και να ξεκουραστεί για την απαιτητική σεζόν που έρχεται.
Η δημοσιογράφος μετά τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου στο“Ευτυχείτε”, βρέθηκε στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη στην καλοκαιρινή εκπομπή και παρουσίαζε διάφορα θέματα της επικαιρότητας! Από τον Σεπτέμβριο μάλιστα θα αξιοποιηθεί σε νέα εκπομπή του σταθμού.

«Μια υπέροχη συνεργασία και μια νέα φιλία, σε ευχαριστώ για όλα Ελένη Τσολάκη. Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σε όλη την ομαδάρα», έγραψε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει όλους όσους δούλεψαν μαζί της για την άψογη συνεργασία.

Να θυμίσουμε πως «Είπαν πολλά για τα κιλά που έχασα. Παρασκευή και 13 το 2019 είχα σπαστική κολίτιδα και φρικτούς πόνους. Φοβάμαι τα νοσοκομεία αλλά πήγα. Έκανα αξονική για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου είπαν πρέπει να πας για νοσηλεία. “Θα πας για διάτρηση εντέρου. Σε προλαβαίνουμε δε σε προλαβαίνουμε” μου είπαν. Ο άντρας μου έπαθε σοκ. Έχω εγκολποματίδιδα. Είναι στο έντερο και μπορεί να είναι κληρονομικά η από παχυσαρκία. Είχα πιεστεί πολύ και πάλι καλά που ξέσπασε ο οργανισμός μου εκεί και δεν έπαθα χειρότερα. Αυτό είναι το πρόβλημα που με έκανε να αδυνατίσω. Δεν ήθελα να με δει η κόρη μου στο νοσοκομείο και έκλαιγα κάθε βράδυ. Αυτό το παντρεύτηκα. Τη δεύτερη φορά τον περασμένο Μάρτιο το ξαναέπαθα και έχασα κι άλλα κιλά. Από 70 έγινα 59 κιλά. Μου έπεφταν τα μαλλιά. Μετά έπαθα ένα αυτοάνοσο. Πόναγα σε όλους του μύες», είπε μεταξύ άλλων», είχε πει η ίδια στην εκπομπή Μεσάνυχτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved