Άννα Ανδριανού: «Επεδίωξα να ξεκουράσω το μυαλό και την ψυχή μου»
Media

Άννα Ανδριανού: «Επεδίωξα να ξεκουράσω το μυαλό και την ψυχή μου»

Δυνατές συγκινήσεις, έντονο σασπένς και καταιγιστικές εξελίξεις υπόσχεται στους τηλεθεατές η Άννα Αδριανού στην ολοκαίνουριο καθημερινή σειρά του OPEN «Η τελευταία ώρα», την οποία υπογράφει.

Η Άννα Ανδριανού ξέρει καλά να υφαίνει τον ιστό των σεναρίων της και κάθε ιστορία που ξεδιπλώνεται οπό την πένα της είναι καθηλωτική.

Παράλληλα, η Άννα Ανδριανού, πρωταγωνιστεί στη νέα κωμωδία «Σ' αγαπάω μεν αλλά...» σε έναν ρόλο-έκπληξη αφού υποδύεται μια τρελή, θεότρελη σεξολόγο.

Για τα νέα της σχέδια και την τηλεοπτική της επιστροφή μίλησε στο περιοδικό Tv24.

Επιστρέφετε τηλεοπτικό μετά τους «9 μήνες» και τον «Άντρα των ονείρων μου», γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερο. Επιδιώκετε αυτά τα διαλείμματα;

«Φυσικά και τα επιδιώκω. Καταρχάς επειδή πριν τov «’Άντρα των ονείρων μου", προηγήθηκαν τα δύο χρόνια της σειράς «9 μήνες» και τα τέσσερα χρόνια των «Κλεμμένων ονείρων». Επτά χρόνια είναι πολύς χρόνος για να μπαίνει κανείς στα σπίτια των ανθρώπων. Τόσο οι τηλεθεατές όσο κι εγώ χρειαζόμαστε ανάπαυλα. Μου έκαναν πολλές προτάσεις αλλά αφοσιώθηκε στο θέατρο. Παράλληλα επιδίωξα να ξεκουράσω το μυαλό μου και την ψυχή μου και δημιουργικά να κάνω μια αγρανάπαυση μέχρι να προκύψουν καινούργια πράγματα.»

Και τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και θα συνεργαστείτε εις διπλούν με το OPEN.

«Το κανάλι και η διευθύντρια προγράμματος Μαρία Σαγανά μου έκαναν δύο προτάσεις που με... “τσίγκλησαν". Η μία ήταν να παίξω στην κωμωδία «Σ’ αγαπώ μεν αλλά...». Η σειρά καταπιάνεται με τις σχέσεις αλλά έχει δύο μεγάλες διαφορές από τις παραγωγές του είδους. Η μία είναι ότι σε κάθε επεισόδιο θα παρακολουθούμε μια διαφορετική ιστορία και η δεύτερη ότι σε κάθε δέκα επεισόδια θα βλέπουμε το κεντρικό ζευγάρι σε διαφορετικές φάσεις τns ζωής του. Χωρίς παιδί, με παιδί, σε περίοδο κόντρας, χωρισμού, αναζήτησης νέων συντρόφων και είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί αυτά τα περνάμε όλοι. Επίσης εστιάζει στον πιο σημαντικό σκόπελο των σχέσεων, που έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα ζευγάρια, παρόλο που είναι ενήλικες. στην πραγματικότητα δεν έχουν ενηλικιωθεί συναισθηματικά. Στην προσπάθεια να μεγαλώσουν, δημιουργούν αλλεπάλληλες καταστροφές».

Πείτε μας για τον δικό σας ρόλο.

«Παίζω τη μητέρα τns ηρωίδας που είναι σεξολόγος. Αυτή η γυναίκα έχει μια δόση τρέλας και όλα τα συνδέει με το σεξ. Έρχεται οπό τα τροπικά νησιά, καθώς μόλις έχει χωρίσει με τον Λατίνο σύζυγό της κι έχει ζήσει τη ζωή της έντονα. Βλέποντας τον γάμο της κόρης της να κινδυνεύει, θεωρεί άτι με την επιστημονική της γνώση θα λύσει όλα της το προβλήματα με κωμικοτραγικά αποτελέσματα. Κάνω πολύ κέφι αυτόν τον ρόλο γιατί στο θέατρο, στην παράσταση "Ανθισμένες μανόλιες", ο ρόλος μου είναι δραματικός».

Επιπλέον είστε η εμπνεύστρια της νέας καθημερινής δραματικής σειράς του OPEN «Η τελευταία ώρα».

«Είχα μια ιδέα πριν αρκετό διάστημα με κάποιους φίλους την οποία δουλέψαμε τότε και με το πέρασμα του χρόνου τη διαμόρφωνα ξανά και ξανά. Κατά κάποιο τρόπο εξέλισσα την ιστορία στο μυαλό μου και δημιουργήθηκε "Η τελευταία ώρα", μια εξαιρετική σειρά που είναι δραματική, κοινωνική. ερωτική με πολλά στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ. με σύγχρονη μορφή αφήγησης, σε σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη».

Ποιος είναι ο κορμός του σεναρίου;

«Δύο νεαρά κορίτσια που είναι ξαδέλφια, ετοιμάζονται να μπουν στο πανεπιστήμιο και προκαλούν ένα δυστύχημα το οποίο αποκρύπτουν. Το γεγονός θα στιγματίσει τις ίδιες και θα δημιουργήσει ένα ντόμινο καταστάσεων και περιπετειών, αλλάζοντας τη ζωή τους αλλά και m ζωή των οικογενειών τους. Παράλληλο προέρχονται από ένα οικογενειακό περιβάλλον με βεβαρημένο παρελθόν που κρύβει πολλά μυστικά. Όλοι οι ήρωες θα αντιμετωπίσουν τον εαυτό τους και τα λάθη τous. Όμως το σύμπαν, όταν κάνεις μια αδικία, συνωμοτεί για να τη διορθώσει και φροντίζει να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες αλλά και τns συνέπειες που του αναλογούν», είπε η Άννα Άνδριανού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved