Elif: Ο ματωμένος γάμος- Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς
Media

Elif: Ο ματωμένος γάμος- Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς

Elif: Τραγικό θα είναι και αυτή τη φορά το φινάλε του τέταρτου κύκλου τns σειράς του Star Channel.

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς «Elif» η Μελέκ και η Ελίφ θα δεχτούν δολοφονική επίθεση, ο Κερέμ θα αναγκαστεί να χάσει για πάντα τη Σουρεϊγιά και να παντρευτεί κάποια γυναίκα που δεν αγαπάει, ενώ η Χουμεϊρά προσπαθεί ακόμα να μαζέψει τα κομμάτια της από την προδοσία του Ταρίκ,ο οποίος επιτέλους πάει εκεί που ανήκει: Στη φυλακή!

Το τελευταίο επεισόδιο τηs σειράς« Elif» ξεκινάει με τον Τσαγκλάρ να εκβιάζει ξανά τηv Παρλά να του δώσει χρήματα αλλιώς θα αποκαλύψει σε όλους πως περπατάει και πως προσποιεται και τηv παράλυτη. Εκείνη του δίνει ένα πολύτιμο κολιέ που φορούσε και στη συνέχεια εκείνος εξαφανίζεται προτού ο Κερέμ μπει στο δωμάτιό τηs. Στο μεταξύ ο Ταρίκ. μετά τηv εντολή δολοφονίας που έδωσε για τον Μουσταφά. αναγκάζει τη Ματσιντέ. που πάντα υποψιαζόταν ότι είναι επικίνδυνος άνθρωπος, να τον καταγγείλει! Όταν η αστυνομία βρίσκει θαμμένο το άψυχο σώμα του Μουσταφά εξαπολύει κυνηγητό για τον εντοπισμό του αδίστακτου άντρα Όμως εκείνος, βλέποντας το τέλος να έρχεται, προλαβαίνει με δόλιο τρόπο να πάρει στο όνομά του τις μετοχές της Χουμεϊρά. αλλά και όλα τα λεφτά της Ματσιντέ απο το χρηματοκιβώτιο. Παράλληλα βρίσκει ένα παλιό σπίτι να μείνει και καλεί τη Ράνα να πάει κοντά του. Δεν γνωρίζει κανείς από τους δύο πως η Χουμεϊρά βρίσκεται στα ίχνη τους και ανακαλύπτει την απιστία τους, με αποτέλεσμα από το σοκ εκείνη να χάσει το μωρό που περίμενε! 0 Ταρίκ κανονίζει νο πουληθούν οι μετοχές της Χουμεϊρά και με τα λεφτά να φύγει στο εξωτερικό με τη Ράνα. Όταν υπογράφει τα συμβόλαια για τηv πώληση των μετοχών, δεν ξέρει πως ο αγοραστής είναι η Ράνα., που τόσο καιρό παίζει θέατρο μαζί του! Στην έπαυλη η Χουμεϊρά κοιτάζει λυπημένη έξω από το παράθυρό τηs και λέει στη μητέρα της: «Μακάρι ο Κερέμ να έκανε τη σωστή επιλογή και να μην το μετανιώσει όπως εγώ».

Την ίδια ώρα η Βιλντάν κάνει πρόβες τι θα φορέσει στον γάμο Κερέμ και Παρλά, ενώ η Σουρεϊίγιά είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της: «Πώς θα αντέξω τόσο πόνο που χάνω τον Κερέμ!», μονολογεί με δάκρυα και πιάνει την καρδιά της. Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να κοιμηθεί καθώς σκέφτεται το ραντεβού τηs με τον Σοφάκ την επόμενη μέρα Η μέρα του γάμου ξημερώνει και στην έπαυλη γινοντοι πυρετωδώς όλες οι προετοίμασιες. Ο Κερέμ βλέπει οπό την πόρτα την Παρλά να ετοιμάζεται και φαντάζεται πως παντρεύεται τη Σουρεϊγιά μέχρι που η φωνή της αδελφής του τού κόβει τη σκέψη: «Κερέμ, φύγε! Είναι γρουσουζιά να βλέπεις τη νύφη πριν τον γάμο». Την ίδια ώρα ο Σαφάκ ετοιμάζεται περιχαρής για το ραντεβού του με τη Ζουλιντέ κοι η Αλέβ τον παρακολουθεί. Όταν εκείνος φεύγει, εκείνη βρίσκει ευκαιρία και ψάχνει το δωμάτιό του. Εκεί βρίσκει μια κάρτα από ένα κοσμηματοπωλείο και καταλαβαίνει πως θα παντρευτεί τη Ζουλιντέ: «Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ!», μονολογεί. Την ίδια ώρα η Ζουλιντέ κλείνει το μαγαζί και πάει στο ραντεβού της με τον Σαφάκ. όταν κάπου κρυμμένος την παρακολουθεί ένας άγνωστος άντρας! Στο μεταξύ, ο Ταρίκ με τη Ρόνα έχουν πάει σε μια αποβάθρα και περιμένουν τον λογιστή του για να του δώσει σε χαρτοφύλακα τα λεφτό από τις μετοχές που ρευστοποίησε και στη συνέχεια να φύγει με τη γυναίκα της ζωής του για πάντα! Όμως αντί για τον λογιστή, εκεί φτάνει η αστυνομία, η οποία τον συλλαμβάνει με τη κατηγορία του φόνου. Τότε καταλαβαίνει πως η Ράνα ήταν εκείνη που τον πρόδωσε: «Πώς μπόρεσες και μου το έκανες αυτό;», φωνάζει και εκείνη του λέει ειρωνικά: «Έτσι είναι η ζωή» και τον χαιρετάει! Την ίδια στιγμή της σύλληψης, η Χουμεϊρά ετοιμάζεται για τον γάμο όταν νιώθει έναν έντονο πόνο στο στήθος.

Κοιτάζεται στον καθρέφτη και μονολογεί: «Από εδώ και πέρα θα είσαι πάντα μόνη σου». Η Αλεβ βρίσκει τη Λεμόν και αποφασίζει να τηs ανάψει φιτιλιές: «Έμαθα σήμερα κάτι πάρα πολύ άσχημο! Το σπίτι που ετοιμάζεις για τον Σαφάκ δεν είναι άδειο, μένει κάποιος εκεί», τηs λέει και η Λεμάν την κοιτάζει σαπισμένη: «Τι εννοείς μένει κάποιος; Ποιος;», ρωτάει και η Αλέβ ρίχνει τη βόμβα:«0 Σαφάκ έδωσε το σπίτι του στη Ζουλιντέ». Η Λεμάν γίνεται έξαλλη από τον θυμό τηs και κατευθύνεται προς το σπίτι μαζί με δύο εργάτες και αφού τους δίνει εντολή να ανοίξουν την πόρτα, στη συνέχεια τους ζητάει να το αδειάσουν και μονολογεί: «Εγώ είμαι η Λεμάν κοι δεν θα παίζεις παιχνίδια μαζί μου, κυρία Ζουλιντέ». Στο μεταξύ ο άγνωστος άντρας που παρακολουθούσε τη Ζουλιντέ βρίσκει τον Εμιρχάν ενώ ο Σαφάκ δίνει μονόπετρο στη Ζουλιντέ και τη ζητάει σε γάμο!

Καθώς η Μελέκ πηγαίνει στο δωμάτιο τns Ματσιντέ το φόρεμα που θα βάλει, την ακούει να λέει για τη σύλληψη του αδίστακτου άντρο! Η Μελέκ χαίρεται και μονολογεί: «Επιτέλους, έφτασε η ώρα». Ο Κερέμ λίγο πριν πάει να παραλάβει νύφη την Παρλά, συναντάει τη Σουρεϊγιά με τις βαλίτσες να φεύγει για το Λονδίνο. Εκείνος σκέφτεται: «Σε παρακαλώ μη με αφήνεις» και εκείνη: «Είμαι ερωτευμένη μαζί σου». Κοιτιούνται και αποχωρίζονται για πάντα με πόνο καρδιάς!

Στη συνέχεια κι ενώ όλοι βρίσκονται στον γάμο, η Μελέκ κοι η Ελίφ ετοιμάζονται για να φύγουν οπό την έπαυλη: «θα φύγουμε χωρίς να χαιρετίσουμε κανέναν! Θα ζήσουμε ελεύθερες και κάθε μέρα θα είναι γιορτή για εμάς”», λέει στην κόρη της και στη συνέχεια παίρνουν το πράγματά τους για να φύγουν. Η Ματσιντέ ρωτάει τη Βιλντάν πού βρίσκεται η Σερτσέ (Μελέκ) και η Ελίφ και γιατί έχουν καθυστερήσει να έρθουν στον γόμο.

Την ίδια ώρα εκείνες, όπως αναφέρει το περιοδικό Tv24,χαρούμενες και χαμογελαστές. κατευθύνονται πpoς την έξοδο, όταν μπροστά τους εμφανίζεται ο ένος από τους άντρες του Ταρίκ: «Επιτέλους σας βρήκα! Αυτό είναι πια το τέλος σας», λέει και δύο πυροβολισμοί που ακούγονται χαλάνε το ευχάριστο κλίμα του γάμου και προκαλούν αναστάτωση στους καλεσμένους, ενώ η Παρλά από τον φόβο τηs σηκώνεται όρθια ξεχνώντας το σχέδιό της να κρατήσει κρυφό πως έχει γίνει πια καλά και περπατάει! Η τελευταία σκηνή δείχνει τη Μελέκ και την Ελίφ να είναι πεσμένες στο έδαφος, ενώ όλοι οι καλεσμένοι κοιτάζουν σαστισμένοι την όρθια Παρλά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved