Ήλιος: Η έκρηξη στο πάρτι ανοίγει νέες πληγές για όλους- Οι απώλειες προκαλούν πόνο
Media

Ήλιος: Η έκρηξη στο πάρτι ανοίγει νέες πληγές για όλους- Οι απώλειες προκαλούν πόνο

Ήλιος: Η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης ανοίγει νέες πληγές για όλους...

Τραγικές στιγμές στο δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Ο Ήλιος». Οι απώλειες προκαλούν πόνο και θυμό. Η Αλεξάνδρα δεν μπορεί να διαχειριστεί τον χαμό του μοναχογιού τηs.

Οι σχέσεις τους ήταν σε μόνιμη βάση στο «κόκκινο». Η Αλεξάνδρα υπήρξε μια δεσποτική μητέρα και ο Φίλιππos προσπάθησε πολλές φορές να ξεφύγει από τα δεσμά τηs που τον έπνιγαν και τα κατάφερε. Παραιτήθηκε από την εταιρεία τους και άνοιξε με αρκετές δυσκολίες στη δική του επιχείρηση, καταφέρνοντας να ορθοποδήσει. Οι κόντρες τους ήταν πολλές και έντονες, ειδικά όταν έμαθε ότι η Αλεξάνδρα ήξερε πού βρισκόταν τόσο χρόνια η Λήδα, ο μεγάλος του έρωτας, αλλά και ότι μαζί της είχε ένα παιδί χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος.

Η μητέρα του τού είχε αποκρύψει ακόμη και ότι ο πατέρας του ο Μενέλαος ζούσε και τον άφηνε να νομίζει ότι είναι νεκρός. Όλα αυτά βέβαια η Αλεξάνδρα θεωρούσε ότι τα έκανε από υπερβολική αγάπη με σκοπό να τον προστατεύσει και να τον κάνει να αποφύγει μοιραία, όπως τα νόμιζε εκείνη λάθη στη ζωή του. Όμως, παρά τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν, Φίλιππος και Αλεξάνδρα κατάφεραν να ξεπεράσουν τα αγκάθια στη σχέση τους που τον τελευταίο καιρό είχε εξομαλυνθεί. Μάλιστα δεν του έφερε αντίρρηση όταν εκείνος θέλησε να φύγει με τη Διώνη στο εξωτερικό για να προστατευθούν από τους διώκτες τους. ΤΟ αντίθετο, τους βοήθησε με όσα μέσα είχε. Μετά το γαμήλιο πάρτι της Αλίκης και του Δημήτρη. Ο Φίλιππος και η Διώνη θα έφευγαν... αλλά δεν πρόλαβαν.

Η τραγική είδηση

Η έκρηξη στο πάρτι αλλάζει τη ζωή όλων όσων κατάφεραν να επιβιώσουν. Στα νέα επεισόδια της σειράς «Ο Ήλιος» θα δούμε πολλούς να έχουν βαριά τραύματα και κάποιοι όχι, ενώ δυστυχώς υπάρχουν και θύματα. Ανάμεσά τους είναι και ο Φίλιππος. Η Αλέξανδρο είναι κι εκείνη τραυματισμένη και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. «Ο Φίλιππος... Πού είναι ο Φίλιππος;», μονολογεί σαν από ένστικτο, χωρίς ακόμη να ξέρει ότι το παιδί της δεν είναι πια στη ζωή. Η Αλίκη έχει μάθει πρώτη τα νέο αφού εκείνη ήταν που αναγνώρισε το άψυχο σώμα του πατέρα των παιδιών της.

Παίρνει κουράγιο και το μάτια της είναι δακρυσμένα. «Αλίκη, πες μου αν είναι καλά ο Φίλιππος», της φωνάζει η Αλεξάνδρα. Η κοπέλα ξεσπά σε κλάματα και σχεδόν ξεψυχισμένα της απαντάει: «Δεν τα κατάφερε. Ο Φίλιππος δεν ζει». Η Αλεξάνδρα δεν μπορεί να το πιστέψει. Αρχίζει να ωρύεται, να κλαίει, να φωνάζει. «Δεν είναι αλήθεια. Ο Φίλιππος είναι καλά. Μου λες ψέματα». Η Αλίκη προσπαθεί να την καθησυχάσει αλλά η τραγική είδηση δεν αλλάζει. Η Αλεξάνδρα είναι ένα ράκος. Κλείνεται στον εαυτό της και δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν.

Η Αλίκη, όπως αναφέρει το περιοδικό Tv24, είναι πάντα κοντά της και προσπαθεί να της απαλύνει τον ούτως ή άλλως αβάστακτο πόνο που έχει και η ίδια αλλά και τα παιδιά της που βρίσκονται σε μεγάλο σοκ. Όμως η Αλεξάνδρα πλέον είναι μια άλλη γυναίκα που δεν έχει καμία σχέση με τη δυναμική παρουσία που ξέραμε. Απομονώνεται και σιγά- σιγά αρχίζει να χάνει την αίσθηση με την πραγματικότητα φτιάχνοντας έναν δικό τηs κόσμο προκειμένου να επιβιώσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved