Άγριες μέλισσες: Αυτή η γυναίκα θα κλέψει την καρδιά του Μελέτη
Media

Άγριες μέλισσες: Αυτή η γυναίκα θα κλέψει την καρδιά του Μελέτη

Άγριες μέλισσες: Τα γυρίσματα της δραματικής σειράς συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Τα spoilers δε σταματούν για τα νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες μέλισσες». Αυτή τη φορά έρχεται μια δυνατή εξέλιξη που αφορά τον Μελέτη και το νέο έρωτα που μπαίνει στη ζωή του.

Ο Μελέτης λοιπόν, μπορεί να κλονίστηκε με τον θάνατο της μητέρας του της Ανέτ, αλλά και με τη φυγή και της Πηνελόπης, η οποία φρόντισε παράλληλα να του δείξει την απέχθειά της ωστόσο ο χαρακτήρας του παραμένει ίδιος ή... σχεδόν ίδιος.

Με τη νέα κατάσταση που θα διαμορφωθεί στο Διαφάνι ο Μελέτης θα παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς θα βρεθεί στη «δούλεψη» του νέου άρχοντα του χωριού του Ακύλλα Μεγαρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Tv24, ο Ακύλας Μεγαρίτης θα πάρει ως δεξί του χέρι τον Μελέτη για πολλούς,μάλιστα, λόγους. Καταρχάς ο Μελέτης ήταν φίλος του αδελφού του, του Αχιλλέα, Μάλιστα, ο Μελέτης ήταν αυτός που είχε αναθέσει την τελευταία του αποστολή να αφανίσει τις αδελφές Σταμίρη και που στάθηκε η αιτία να χάσει τη ζωή του.

Έτσι ο Μελέτης θεωρεί ότι έχει χρέος να συνεργαστεί με τον Ακύλα σε έναν κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος παρά η τιμωρία και η εκδίκηση για τον θάνατο του Αχιλλέα. Ενας ακόμα λόγος είναι γιατί ο Μελέτης ξέρει τα πάντα για τους Διαφανιώτες τι είναι ο καθένας και τι πιστεύει. Κάτι πολύ χρήσιμο για τον Μεγαρίτη που είναι ο άνθρωπος της κυβέρνησης των συνταγματαρχών.

Ο Μελέτης σχεδόν ζει κοντά στην οικογένεια του Ακύλα στο σπίτι των Σεβαστών, το οποίο έχουν εγκαταλείψει και παραχωρήσει σ' αυτόν. Μαζί' του όμως είναι και η οικογένεια του, η γυναίκα του. Ζωή, την οποία όπως ξέρουμε ήδη υποδύεται η Μαρκέλλα Γιαννάτου, αλλά και τα δύο παιδιά του, ο γιος του (Δημήτρης Τσικλής) και η κόρη του (Στέλλα Ψαρουδάκη).

Η κόρη του Ακύλα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που από την πρώτη στιγμή θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του Μελέτη. Οσο αυτός θα βρίσκεται μέσα στην οικογένεια τόσο πιο πολύ θα έρχεται κοντά της και ο έρωτας δεν θα αργήσει να τρυπώσει στην καρδιά του. Ωστόσο ο Μελέτης δεν έχει το θάρρος να εκφράσει τα συναισθήματά του. Οχι όμως για πολύ, ο έρωτας γι’ αυτήν σιγοκαίει την καρδιά του. Δεν περνάει μέρα που να μην τη σκέφτεται και συνεχώς θέλει να είναι κοντά της. Το μέλλον και αυτού του έρωτα είναι ακόμα άγνωστο το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι αυτό το νέο κορίτσι θα αναστατώσει τόσο πολύ τη ζωή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved