Αποχώρηση «βόμβα» από το Open! Η ανακοίνωση στα social media και ο λόγος που «λύνει» τη συνεργασία
Media

Αποχώρηση «βόμβα» από το Open! Η ανακοίνωση στα social media και ο λόγος που «λύνει» τη συνεργασία

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και μετά από δυο χρόνια συνεργασίας με το Open, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί.

Ο λόγος για την Ντόρα Κουτροκόη.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος το απόγευμα της Δευτέρας (16-08) ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κανάλι και τη λήξη της συνεργασίας της με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

«Μετά από δυο όμορφα, ζεστά και (δημοσιογραφικά) συναρπαστικά χρόνια στο ΟPEN, αποφάσισα για αποκλειστικά προσωπικούς λόγους να αποχωρήσω από το κανάλι. Ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία και στήριξη τη διοίκηση του καναλιού. Τη διεύθυνση, νυν και πρώην, για την εμπιστοσύνη. Όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς. Δεν θέλω να κάνω ονομαστικές αναφορές για να μην ξεχάσω ή αδικήσω καμία και κανέναν», έγραψε κάνοντας όμως μια ειδική αναφορά στον συνεργάτη της, Άκη Παυλόπουλο.

«Μια μόνο ειδική αναφορά από καρδιάς στον Άκη Παυλόπουλο για όσα ζήσαμε και πετύχαμε αυτά τα δυο χρόνια. Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά μας. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη», έγραψε δίχως όμως να αναφέρει κάτι παραπάνω για την τηλεοπτική της πορεία.

Δες στη gallery την ανάρτησή της.

«Είναι μια χρυσή ευ¬καιρία να αποκατασταθεί το κύρος της δη-μοσιογραφίας. Εν προκειμένω, οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστά¬σεων και να λέμε στους πολίτες τη σκλη¬ρή αλήθεια. Να τους ενημερώνουμε με ακρίβεια για τα πάντα Να έχουμε για όλα τα θέματα τους ειδικούς που θα δίνουν τις κατάλληλες απαντήσεις. Πρέπει να απο¬φεύγουμε τη δημοσιογραφία του εντυ¬πωσιασμού. Και επιπλέον πρέπει με κάθε τρόπο να μη δίνουμε βήμα στους πάσης φύσεως παπατζήδες που θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την κρίση. Διάφορους τύπους που το παίζουν «ειδικοί». Είναι πο¬λύ σημαντικό να φιλτράρουμε τα πρόσω¬πα στα οποία δίνουμε βήμα», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved