Αποχώρησε από το Open και επιστρέφει στον Ant1; Η αινιγματική ανάρτηση
Media

Αποχώρησε από το Open και επιστρέφει στον Ant1; Η αινιγματική ανάρτηση

Νωρίτερα έγινε γνωστή η είδηση πως η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό Open για προσωπικούς λόγους.

Ο λόγος για την Ντόρα Κουτροκόη η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε γνωστό πως αποχωρεί.

«Μετά από δυο όμορφα, ζεστά και (δημοσιογραφικά) συναρπαστικά χρόνια στο ΟPEN, αποφάσισα για αποκλειστικά προσωπικούς λόγους να αποχωρήσω από το κανάλι. Ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία και στήριξη τη διοίκηση του καναλιού. Τη διεύθυνση, νυν και πρώην, για την εμπιστοσύνη. Όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς. Δεν θέλω να κάνω ονομαστικές αναφορές για να μην ξεχάσω ή αδικήσω καμία και κανέναν», έγραψε κάνοντας όμως μια ειδική αναφορά στον συνεργάτη της, Άκη Παυλόπουλο.

«Μια μόνο ειδική αναφορά από καρδιάς στον Άκη Παυλόπουλο για όσα ζήσαμε και πετύχαμε αυτά τα δυο χρόνια. Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά μας. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη», έγραψε δίχως όμως να αναφέρει κάτι παραπάνω για την τηλεοπτική της πορεία.

Η απάντηση όμως ήρθε από την ανάρτηση της συναδέλφου της από τον Ant1, Χρύσας Φώσκολου.

Ειδικότερα, η όμορφη συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη ανέβασε σαν στόρι μια φωτογραφία μαζί με την Ντόρα Κουτροκόη γράφοντας: «Είσαι το πιο εργατικό και γλυκό πλάσμα ακόμα και όταν παλεύεις με δράκους. Θα συναντηθούμε πολύ σύντομα».

Πάει Ant1; Ο χρόνος θα δείξει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved