Νίκος Κοκλώνης: Ανανεωμένος και έτοιμος για τον δύσκολο τηλεοπτικό χειμώνα
Media

Νίκος Κοκλώνης: Ανανεωμένος και έτοιμος για τον δύσκολο τηλεοπτικό χειμώνα

Στην τελική ευθεία για ολική επαναφορά βρίσκεται ο Νίκος Κοκλώνης, έχοντας κάνει ένα διάλειμμα για επαναφόρτιση στο Νησί των Ανέμων.

Ο παραγωγός και επιχειρηματίας, ανανεωμένος, λίγες μέρες πριν την εκκίνηση μίας απαιτητικής σεζόν για την εταιρία του, Barking Well Media που ετοιμάζει πυρετωδώς πολυάριθμα τηλεοπτικά projects σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και νέα εγχειρήματα στον ευρύτερο χώρο των Μέσων, περνά τις τελευταίες στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας με στενούς του φίλους.


Με το αγαπημένο του και πολυσυζητημένο αυτό το διάστημα, Just The 2 Of Us να επανέρχεται εντυπωσιακότερο από ποτέ, στα μέσα Σεπτέμβρη, ο Νίκος Κοκλώνης είναι απόλυτα έτοιμος για μία συναρπαστική σεζόν.


Τις διακοπές του τις έχει περάσει σε ένα από τα πιο αγαπημένα του νησιά, τη Μύκονο, με πολλές βόλτες για βουτιές στα γύρω νησάκια όπως τα Ρήνια, γυμναστική στο σπίτι παρέα με την καλή του φίλη, Ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή και λίγες επιλεκτικές εξόδους στο νησί, κυρίως για φαγητό σε αγαπημένα του εστιατόρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved