Η Φάρμα: Κάηκαν οι εγκαταστάσεις του ριάλιτι του ΑΝΤ1 – Τα πρώτα πλάνα και η αναβολή των γυρισμάτων!
Media

Η Φάρμα: Κάηκαν οι εγκαταστάσεις του ριάλιτι του ΑΝΤ1 – Τα πρώτα πλάνα και η αναβολή των γυρισμάτων!

Η Φάρμα: Ένα μέρος των εγκαταστάσεων του ριάλιτι του ΑΝΤ1 κάηκε! 

Οι εγκαταστάσεις του ριάλιτι, όπως είναι γνωστό βρίσκονται στις Αφίδνες, κοντά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, όπου χιλιάδες στρέμματα δάσους κάηκαν.

Ανάμεσα στα κτήματα που δεν γλίτωσαν από την πύρινη λαίλαπα ήταν και εγκαταστάσεις που φιλοξενήθηκε την περασμένη σεζόν το ριάλιτι, Η Φάρμα, που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 και θα την απολαύσουμε και αυτή τη σεζόν!

Το υπέροχο σκηνικό δεν υπάρχει πια, αφού η πύρινη λαίλαπα το κατέστρεψε.

Αν και το κτήμα δεν έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά, εκτιμάται ότι λόγω του καμένου περιβάλλοντα χώρου δεν θα γίνουν εκεί τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της Φάρμας που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει γυρίσματα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Τα πρώτα πλάνα από την καμένη Φάρμα προβλήθηκαν από την εκπομπή, Καλοκαίρι #not.

Kαι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του Open: «Στις 15 Σεπτέμβρη επρόκειτο να ξεκινήσουν κάπου εκεί κοντά τα γυρίσματα για το νέο κύκλο του ριάλιτι Φάρμα. Τα γυρίσματα αναβάλλονται, προφανώς και δεν θα γίνουν εκεί. Πλέον η εταιρεία παραγωγής αναζητά ήδη εδώ και μέρες κάποιο άλλο χώρο».

Δείτε τα πρώτα πλάνα από την καμένη Φάρμα που πρόβαλε η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open!

Και στον δεύτερο κύκλο φυσικά παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος επάξια κέρδισε τις εντυπώσεις με τον επικοινωνιακό του χαρακτήρα και την εξωστρέφεια όμως κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν τελικά το κόνσεπτ που θα βγει στον αέρα θα έχει για ακόμα μία φορά επώνυμους παίκτες ή θα γίνει με παίκτες ανθρώπους της διπλανής πόρτας που το κοινό θα συμπαθήσει και θα αναδείξει στους επόμενους celebrities της ελληνικής τηλεόρασης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved