O γιατρός: Ο Δρ Αντίλ αποχαιρετά τον Αλί - Τα πρώτα πλάνα από το νέο επεισόδιο
Media

O γιατρός: Ο Δρ Αντίλ αποχαιρετά τον Αλί - Τα πρώτα πλάνα από το νέο επεισόδιο

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος

Στο σημερινό επεισόδιο (18/8), ο Αλί αποκαλύπτει στον Ντορούκ πως η Βουσλάτ προσπαθεί τόσο καιρό να τον κρατήσει μακριά από την κόρη της επειδή έχει αυτισμό, όμως η Έζο θέλει πραγματικά να είναι φίλη του, και μάλιστα οργανώνει το χορό για να του δώσει μια ευκαιρία να περάσει όμορφα με τη Νάζλι.

Αμέσως ο Ντορούκ μεταφέρει τα πάντα στη Βουσλάτ, εκείνη όμως δε σκοπεύει να ακυρώσει το χορό – τα σχέδιά της είναι αρκετά πιο πολύπλοκο. Εν τω μεταξύ, η Νάζλι, που έχει δεχτεί κι αυτή «επίθεση φιλίας» από την Έζο, θα διαπιστώσει ότι οι πραγματικές προθέσεις της είναι κάθε άλλο παρά αγνές. Ο φιλανθρωπικός χορός ξεκινά και η Έζο έχει φροντίσει να κρατήσει τη Νάζλι μακριά από τον αγαπημένο της. Είναι δυνατόν να νομίζει ότι θα μπορέσει τόσο εύκολα να πάρει τη θέση της;

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Ο Δρ. Αντίλ έχει συνειδητοποιήσει πως η Νάζλι δεν αντέχει να ξαναγίνει κοπέλα του Αλί, κι έτσι αποφασίζει να τον βοηθήσει να μη χάσει και την καινούργια του φίλη, την Έζο. Με ένα πονηρό τέχνασμα ανακαλύπτει σε ποια κλινική την έχει στείλει η μητέρα της. Πριν προλάβει όμως να μοιραστεί τα καλά νέα με τον Αλί, οι εξελίξεις τον προλαβαίνουν. Το μίσος που έχει γεμίσει τους διαδρόμους του νοσοκομείου εκρήγνυται σε μια στιγμή, και βρίσκει το στόχο του. Οι συνέπειες θα είναι τραγικές για όλους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved